Gosiu cudniastej rabaty angielskiej Ci zyczę w Nowym Roku !!! I 15 innych rabat na Twoich hektarach, każdej piękniejszej od poprzedniej!! Aby Ci się roślinki mnożyły 2 x szybciej niż natura podpowiada
Mojemu Mikołajowi wybiłam z glowy Aparty - bo ja biżuterii żadnej nie noszę!!! Obrączka to poświęcenie od 20 lat
i mi kupił zestaw głośnmówiący do iphona i trafił w 10-tkę
Ewo spełnienia wszelkich marzeń, nawet najskrytszych, najbardziej z pozoru nierelanych Ci życzę w tym szczęśliwym 13 roku
I wizyty na plantacji bukszpanowej
Aniu zdrówka i radości Ci życzę!!! Pogody ducha i kolorowych marzeń jak Twój ogród. Buziam serdecznie. Przesyłam zdrówko listem priorytetowym do Ciebie
Agata ale zaczęłaś rewolucję w ogrodzie!!!
Mnie się o poradę dot projektu nie pytaj bo ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam sobie projekt....
Życzę Ci aby rewolucja przyniosła wymarzony przez Ciebie efekt w nowym 2013 roku!!! do siego !!
Aniu życzę radości z nowej pracy oraz sukcesów i satysfakcji. Życzę abyś znalazla chwilę czasu na tę kawkę i poczytanie ogrodowiska Miłości i szczęscia w nowym lepszym i szczęśliwym 13 roku Ci życze
Sebek tym pierwszym rokiem pełnoletności pełnym wrażeń pół ogrodowiska mógłbyś obdzielić
Ah młodość!!!!
Buziam i życzę cudownego kolejnego roku, żeby choć w części był tak interesujący jak miniony!