Bawcie się dobrze w szampańskim nastroju a W NOWYM ROKU 2013
RADOŚCI, ZDROWIA, ZROZUMIENIA, ŻYCZLIWOŚCI, CIEPŁA RODZINNEGO
i OGRODÓW WCIĄŻ PIĘKNIEJSZYCH
życzę
Aniu, dziękuję Ci bardzo za zaproszenie, ale nie czuję się dobrze. Zresztą nie chcę nikogo zarazić. Paskudny wirus, moja mama przejęła pałeczkę, oby tylko ojca nie złapało z tymi żebrami. Pozdrowienia dla wszystkich
jedzie ... i tu polemizowałabym ale miło czytać ... tylko czy Ania nie padnie ... czy potwierdzi ???
Madżenko wrażeń Maćka ja jakoś ciekawa nie jestem ... ze wzglądu na wzgląd ... to był cięzki dzień ... i coś mi podpowiada, że dla niego cięższy niż dla mnie ...
moje wrażenia ... ... opiszę ... nie dziś bo to prawie jutro ...
opiszę na pewno ...
tylko niech łapki mnie przestaną boleć bo łapki bolą mnie bardziej niż nogi ... choć na dłoniach miałam rękawiece to wiem, że siła chwytania takiej niebieskiej poręczy na wyciągu (Ania śpi - i nie fiem jak sie to coś nazywa ) ... no to coś w każdym razie trzymałam taaaak !!! mocno, że na pewno palce bielały od uścisku ... podobno nie czeba było ... podobno nikt nie mógł mi tego zabrać (nie wierzyłam ) ... i teraz mam ... ręce bolą mnie bardziej niż nogi ... a nogi bolą mnie okrutnie ... i jeszcze twarz mnie boli bo banan z niej nie schodzi do tej pory !!! ))) ...
tajemnicą pozostaje dla mnie:
* jakim cudem w tyyych !!! butach chodziłam ... a chodziłam ...
* jakim cudem je uniosłam ... bo jak je zdjęłam to nie byłam w stanie donieść ich do samochodu
* jakim cudem Maciek mnie nie zatłukł tam na stoku (bo to stok był chyba )
* wreszcie jakim cudem Ania nie zostawiła mnie tam ... żebym skruszała ...
Ania jest wspaniała i cierpliwa ... ... Maciek jest wielki ... a ja oszołomiona ... wzruszona ... obolała (to chyba najszybsze zakwasy świata ) ... i mega mega szczęśliwa ...
choć bojam się ...
do pozy jaką polecono mi w tyyych butach przybrać ... pozy, która kojarzy mi siem nieodmiennie z nobliwymi starterami w tunezyjskiej wygódce na oazie ... do tej pozy nabieram szacunku i wprawy choć to bardzo mocno naciągane określenie