Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 01:22, 30 gru 2012

Do góry
Zeta ja tak samo mówiłam po wybudowaniu domu, że już nigdy nic ale już myśle jak na emeryturkę sobie mniejszy dom wybudować ale pieknie położony
O myciu okien nie wspominaj.... Plizzzz

Ale najważniejsze, że kochamy swoje domy a przede wszystkim ogrody
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 01:20, 30 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Madżenko trzymaj kciuki ... jutro wielki dzień

magnolie sliczne ... Iza ...

Trzymam kciuki qurcze nic nie zrobię z tymi zaciśniętymi piąstkam
Roztoczańskie klimaty 01:19, 30 gru 2012

Do góry
Dubelek
Roztoczańskie klimaty 01:19, 30 gru 2012

Do góry
Zeta napisał(a)

Mnie im bardziej w robocie zdenerwują tym szybciej pielę chwasty

mam tak samo
W szale ogrodowym zapominam o jedzeniu i jak wyjdę rano, to wracam jak już się robi ciemno

No i mamy dietę ogrodowiskową .....ja ją opatentuję jak pozwolisz ....zyskiem się podzielimy

U mnie niestety nieskuteczne M mnie dokarmia
Roztoczańskie klimaty 00:30, 30 gru 2012

Do góry
Mnie im bardziej w robocie zdenerwują tym szybciej pielę chwasty
Roztoczańskie klimaty 00:28, 30 gru 2012

Do góry
Zeta napisał(a)

Zeta widzę, że wirus ogrodowiskowy Cię zaraził Ja się leczę od prawie roku i nie da rady wyjść z uzależnienia

Zeta, Madżenko, tego wirusa się nie leczy, bo on nie jest szkodliwy no, może trochę dla kieszeni, ale co tam... są gorsze uzależnienia

W sensie, że jak się naoglądamy to na wiosnę szalejemy z zakupami???

Nie , nie możemy się oderwać od komputera a potem na dodatek szalejemy z zakupami
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:25, 30 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Madżenko
Wspaniałej zabawy sylwestrowej i jeszcze fantastycznego Nowego Roku 2013

Martuś a co Ty pierwsza z życzeniami już dzisiaj biegasz???
Dziekuję ale wpadnę do Ciebie 31.12 z szampanem
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:24, 30 gru 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Gdybyś była bliżej to hoho............ Dziś nawet ratowałam moją przyjaciółkę, nie mogła wyjść z samochodu, popłakała na moim stole do masaże a jutro będzie jak nowa. Buziaczki uciekam.
.
Nie dość,źe nogę mam do naprawy to jeszcze kręgi szyjne nadają się pod nóż

Ale zajrzysz jeszcze?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:23, 30 gru 2012

Do góry
Zeta napisał(a)
A twój dom mnie fascynuje ja kocham hufhaus niewiem czy wiesz jakie to .....moje marzenie niespełnione bo wszyscy mi pukali w głowę, że nie pasuje do dzialki hmmm .....i teraz jak widzę Twój no to przecież widzę , że pasuje jak ulał.

Wiem wiem jaki jest hufhaus ja zanim wybudowałam dom tomy niemieckich gazet kupowalam a hufhaus to prawdziwy rarytas na tym rynku Myślisz, ze moje przeszklenia skąd się wzięły ? A w polskich katalogach w 2007 roku same dziwne architektoniczne pomysły królowały.
Nawet teraz gdy otwieram kolejne nowe wydanie Hauser (wszystkim polecam, cena straszna) to przestaję oddychac aż cale wydanie obejrzę

Mój dom nie pasuje do działki i pola za płotem w ogóle..... Tyle tylko, że za kilka lat wkoło same domy jednorodzinne będą, więc się tym nie przejmowalam
Gdybym miala tak pięknie połozoną działkę jak ty to na 100% bym sobie parterowy rozłożysty dom wybudowala. Masz piekny dom i ogród i nie narzekaj. Ogród zapiera dech w piersiach a ilość hektarów jest taka, ze jak ci się znudzi to sobie drugi dom postawisz może chociaż letni jak Irenka z Miłkowa
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:16, 30 gru 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko po długiej przerwie, wpadłam do Ciebie troszkę wpisów podczytałam, troszkę twoich poczynań ogrodowych obejrzałam wszystko cudne................
Życzę Ci cudnej zabawy sylwestrowej i wszystkiego co najlepsze w Nowym nadchodzącym 2013 Roku.

Paola dziekuję baaardzo !! Widziałam że się pojawiłaś i nawet wpadłam do Ciebie ale tylko moje wpisy u Ciebie były.... Więc się już nie replikowalam
Buziam i liczę, ze się od czasu do czasu pojawisz
Przydałyby się mi Twoje ręce, ktore leczą Może wypożyczysz je ???
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:14, 30 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko zobacz, ze ja dopiero teraz zobaczyłam, że Ty masz tyle magnolii...są cudniste aż żałuję że nie mam ani jednej

Aniu bo moje magnolie są jeszcze małe. Ciągle nie mogę przeżyć,że moją alexandrinę musiałam zostawić w satrym ogrodku. Nie dalismy rady jej wykopać.., była wieeeeelka w 72 metrowym ogródku
Na dodatek wiosną dopiero raczkowałam z robieniem zdjęć i trochę się przed sasiadami kryłam ale po spotkaniu ogrodowiska u mnie , gdy wszyscy biegali z aparatami już nic sąsiadów nie zdziwi Obiecuję moje magnolie wiosną należycie obfocić

Aniu masz sporo miejsca na chociaż jedną magnolię Polecam w takim miejscu gdzie ją z okna np. Kuchennego będziesz widziala. Nic tak wisoną nie cieszy jak widok magnoli No może tulipany
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:10, 30 gru 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
A u mnie nic magnolii nie atakuje. Na wiosnę dostają jeden raz specjalistyczny nawóz i są mocno zielone cały rok i rosną dobrze nawet zbyt dobrze szczególnie na szerokośc , muszę ciąc bo włażą na rh.

Bogdziu u Cie w ogóle jest dobra atmosfera to si magnoliom nie dziwię. Wystarczyło mi zobaczenie Twoich Rh w realu , do tej pory nie mogę dojśc do siebie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:09, 30 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Piękne magnolie są u Marzenki żółta naj , naj ... najpiękniejsza ... moja Susan , rośnie już 3 rok i nie idzie nic w górę , ale kwitnie ... w tym roku jej nie okryłam , nic nie okryłam , ryzyk fizyk

Madzia tegoroczna zima ma być podobno najłagodniejsza od 10 lat. Oby tylko wiosną nas mrozy nie zaskoczyły... a magnolia jak się dobrze przyjmie to ruszy z kopyta
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:08, 30 gru 2012

Do góry
Lukas napisał(a)
Super magnolie też marzą mi się takie

A kiedy nam pokażesz swój ogródek?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:07, 30 gru 2012

Do góry
iza_1611 napisał(a)
magnolie są śliczne...zazdroszczę

Iza masz miejsce , możesz sadzić u siebie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:06, 30 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
A moja gwiaździsta ma już ponad 2 metry, bliżej 2.5, a niby ma mieć 1.5?
i powoli robi sie z niej drzewo
nie mogę odżałowąc tych, co w tym roku straciłam, ale cóż!

A widzisz w ZSP piszą że do 2 m. U mnie na etykiecie było 1,5 m... Więc pewnie wszystko zależy od warunków glebowych Irenko u Ciebie tylko polowa wymarzła, pewnie szybko to sobie odbije
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:03, 30 gru 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)
O rzesz w mordę...
Muszę przesadzić moją Yellow river...nie sprawdziłam w necie jak wysoko rośnie a wydaje mi się, że na etykiecie było napisane cos ok1,5-2m i posadzilam blisko domu ale jak ma byc taka wysoka to mus przesadzić. No chyba, ze jest jeszcze jakas inna zółta odmiana...oj musze się dokładnie przyjrzeć kwiatkom na wiosnę ...

Dorasta do 5-8 czytałam w necie. Podobno rosnie powoli.... Drzewo znajomych jest wielkie i mam nadzieję że moja też taka urosnie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:01, 30 gru 2012

Do góry
malwes napisał(a)
Marzenko Droga, przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia - niech Nowy Rok obfituje czym tylko może i niech przyniesie jak najwięcej życiowych radości.
Mnie trochę z braku czasu mało na forum, ale myślę ciepło o Tobie i wszystkich innych Ogrodomaniakach i Ogrodokochaczach

Pozdrawiam ciepło, Gosia

Malwes oj długo Cię nie było Dziękuje za życzenia i ja Ci życzę duuuuuuużo zdrowia !!!!
Roztoczańskie klimaty 23:41, 29 gru 2012

Do góry
Zeta widzę, że wirus ogrodowiskowy Cię zaraził Ja się leczę od prawie roku i nie da rady wyjść z uzależnienia
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:30, 29 gru 2012

Do góry
A gdzie ten przysiad Izy bo nie widzę
Buziam , trenujcie ostro!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies