Zerwałaś darń przy alejce i wokół buksa? Nie odzywasz się, myślę sobie: Aśka pewno szaleje i rewolucję na działeczce robi
A cebulowe to chyba kwestia gustu. Nie wiem czy zdzierżę liście, które zostają po przekwitających tulipanach w swoim uporządkowanym świecie Toszka to nazywa logistyką a ja nie wiem jak to co po nich zostaje nazwać
Cześć, przychodzę od siebie do Ciebie
O raju!! Oglądam zdjęcia i coraz większe oczy robię. Cudnie masz. Tyle kwiecia pięknego. Mialam tyle pytań i już połowę zapomniałam
Przy różowej hortensji padlam na kolana. I wreszcie widzę jeżowki w kamyczku (myślałam tak zrobić u siebie).
No i nie mów, że przez to zdjęcie zaproszę rozchodniki do swojego ogrodu. Do tej pory w ogóle nie rozumialam zachwytu nad nimi, ale te ujęcia makro są boskie.
Aniu piękny ten berberys. Być może cięcie sprawi, że będzie z niego prawdziwa Fire ball Jak mi się to uda to dam Ci znać . Cuuuuudne masz rozchodniki. Ja też ostatnio się na nie "rozchorowałam" Na wiosnę udało mi się zrobić trochę sadzonek, ale nie mam zbyt wiele odmian. Gdybyś kiedyś chciała któreś na wymianę to ja byłabym bardzo chętna . Pozdrawiam i lecę czytać dlej Twój wątek