Podpisuję się pod tym co Gosia pisze. Twoje kompozycje są wyjątkowe.
Ten jest niepowtarzalny
Tawulcowi pogiętemu należało się Ale może znalazłaś dla niego inne miejsce? Ślusarz z allegro, też mi coś
Jestem miłośniczką Twoich wystawek jak Jola
po całości - jedna rabata zrobiona (zostało mi jeszcze 7 takich)
Widzę, że i u ciebie zmiany na rabatach. Wielkość dereni mnie przeraża. Pocieszam się tylko tym, że u mnie one nie bardzo chcą rosnąć. Może za dużą konkurencję mają. Tylko Ivory Halo mi taki duży wyrósł ale uśmierciłam go zbyt radykalnym cięciem. Uwielbiam twoje wiosenne donice. I podziwiam porządek w trakcie przeróbek. Widziałaś co się u mnie wyrabia?
Nie pisze ale zagladam i podczytuje. Czekam na wiosne po calosci
Ewa dołączam do wielbicielek Twoich kompozycji poczytałam ile się u Ciebie dzieje -nowe obrzeża ,wyciachane derenie ,rugosy ,remonty ... podziwiam
Mam tak samo Podziwiam u Ciebie ład podczas pracy, no a doniczkowe wystawki, słów zachwytu wprost brak Podpory do agrestu zamawiałaś u kowala?
Dziś wertykulacji nie było, ale za to mam kilka wiosennych fotek
A tu numer roku... Na czas naszej nieobecności przyjechali na kilka dni moi Rodzice... "Justynka tata weźmie piłę to wam trochę podetnie te tuje przy oknie w kuchni. Zobaczysz bedzie dobrze " no i rozpedził się Chłop " jedna tata zostawił bo nie wiedział czy bedziesz zadowolona " Od razu mi się piosenka zespołu Kult przypomniała Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma dzieci w domu, to jesteśmy niegrzeczni Jeszcze kilka dni i nocy i wszystko wróci do normy Będziemy zorganizowani i poważni, uczesani i przezorni Teraz trawy tu posadze albo lawendę... albo wytne w cholerę