Załóz wątek, masz już dużo zrobione, drzewka piękne, trawy też. To wymaga tylko dopieszczenia.
Zwołam Ci do pomocy ogrodniczki i doradzą co i jak rozmieśćić. ja w tym kiepska jestem bo sadze głównie rzędami. mam jedna rabate bylinową na której mieszam nierzędy od wiosny.
z fioletów do wyboru masz jeszcze lawendy, szukaj niskiej z grubym kwiatem bo kolor mocniejszy,
przetaczniki i dzwonki.
Judith cienkie a rzadkie to różnica
Zoba tu włosy mojej Lidki - tez cienkie ale nie rzadkie . Kiedyś miała kitek jak moja ręka - taki gruby - później zaczęły się odchudzanki i włosy dostały po doopie Obcięła je a teraz znowu zapuszcza
Zobacz jakie cięcie - jak matka - wszystko na krótko
Trochę pojedynczych zestawień
Nautica pod oknami i hortensje Anabel
Wielosił od Sylwi, który pójdzie na inną rabatę z fioletami
Hakonechloa wreszcie się zadomowiły
Aniu i ja się zaraziłam hostami. Wczoraj kupiłam "Tom szmidt" i "stein glass". Szmita uwielbiam już mam jedna taka duża mogłabym ja podzielić (4 szt mam) ale nie chcę stracić jej obecnego wyglądu.
Blue Mammoth też mam, ale właśnie pękają te zaokrąglenia.
Aniu a dlaczego u ciebie niektóre hosty mają końcówki liści brazowe np na 4 focie. Zaduch o mają?
U mnie też lilie zaczynają.
Teraz deszczyk pada więc się cieszę.
Klona też przycięłam ale Tobie zapewne chodzi o te drzewa przy tarasie a to są platany.
ja tez ciacham- na jesieni pod sekator pójdzie jaśminowiec wonny bo krzaczor się zrobił ogromny i nieforemny
Kasie dwie moje rozwary tez w pąkach. Kwitną na początku lipca. Tamte fotki to z ubiegłego roku. Tu aktualnie