Pomysły trzepię jak z rękawa, teraz maluję ławke i kładkę bo były strasznie ciemne - o takie (nabyłam też 3 horty do lasu)
Jutro pstyknę foty jak je wybieliłam.
Tyle mam do zrobienia że nie ma czasu ani na neta ani na foty - ale do końca tygodnia powinnam się wyrobić...
Miechunki
Horty tracą kolor
Trawnik po deszczu wybujał
Nareszcie mam kolor
byłam wczoraj w tej poleconej przez ciebie szkółce ...duży wybór ...(dobrze ze ja już nie wkładam do wózka wszystkiego co wpadnie w rece)
tam widziałam te jeżówki ...ale nie kupiłam ...bo uznałam ze u mnie będa słabo widoczne z dalsza...a teraz jak widzę to zdjeciu to znowu ...coś mam faze na nie
Daj nawóz z dużą ilością potasu. I widać że nawóz dajesz z siewnika.. nierówno rozsiany i stąd takie paski.. Z tego powodu wyciepałam siewnik i sieję z ręki.. jak stary rolnik.
Sorki za mędrkowanie.. ogólnie mam beznadziejny trawnik.. ale to z braku czasu i ze skąpstwa
Potwierdzam.. 5 lat i elektronika pada.. tylko dlaczego pada coś co jest nieużywane.. to jest chamstwo w czystej postaci
To jest kocanka włochata, co roku sadzę ją z czerwonymi pelargoniami i begoniami do skrzynek i donic, ale nigdy jeszcze mi nie zakwitły. Więc masz sukces.
Ptaszki do tych rajskich jabłuszek, to tak średnio, te Twoje nie są takie małe, zrób sobie do słoika w zalewie takiej jak do gruszek albo śliwek, w całości, będą pyszne.
Zakwitła mi roślinka, która mam w donicach. Ma owalne, pokryte kutnerem liście w kolorze takim srebrzystozielonym. W pojemniku robi za lekko podnoszącego się zwisa.Bardzo ładne są te kwiatki.
Bardzo ładnie powtarza kwitnienie Rhapsody in blue i Mary Rose.
Proso nawiązuje kolorem do berberysów.
Pojawiło się mnóstwo pajączków. Wyczytałam, że schyłek lata to okres ich amorów, składania jaj i odejścia z tego świata. Młode wyklują się na wiosnę już bez mamy w pobliżu. Rajskie jabłuszka czekają na ptaszki.