mega fajnie to wyglada! aż sobie zapinuję..suuuper
a drewnochron ta nowość - szary? tez kupiłam bo bedziemy ta paskudną komórkę przesłami zasłaniać i będę je na szaro malować. byłam ciekawa jak ta szarość wygląda i bardzo mi się podoba
pięknie Iwona
Tak sobie patrzę na tą fotkę i sobie myślę toć to idealne miejsce na stworzenia mega rabaty hehe ja oczywiście bym tak zrobiła haha ale ty widzę napalona na kwadraty jesteś mi jakoś to nie pasi przez ten rąb te kwadraty. Zerwałabym tą darń i była by rabatka do końca szamb Z dużą ilością roślin fajnie by taki gąszcz wyglądał i zamiast dwóch śś dałabym trzy
Łukasz, ostatnio mam takiego lenia na pracę w ogrodzie, że aż wstyd, wystarczy jednak, że wrzucisz swoje zdjęcia i od razu dostaję takiego pałera, że nie mogę przestać Jak zwykle cudownie u Ciebie. Ta kula to bukszpan czy cis? I czy bez problemu zimuje?
My hodujemy krowy ,więc mam do dysozycji i obornik i gnojówkę
mam posadzone 2 limonkowe blisko siebie....jutro jednej dam gnojowki,i zobaczymy czy moje obserwacje sie potwierdzą .
Bo wlaśnie vanilki posadziłam w ziemi nasiąkniętej gnojówką i podejrzewam ,że one dlatego tak dobrze rosną ....nie dostały w tym roku zadnego nawozu do hortensji tylko wiosną trochę potasu i fosforu,...wody też dostają jak zaczynają więdnąć
Jeden z moich serbów zastrajkował i postanowił że przestanie rosnąć. Pozostałe wyraźnie są większe i mają na końcówkach nowiutkie przyrosty. Ten pozostał w tyle. Jak go pogonić? Czy ma szansę dorównać pozostałym?
Na dobry weekend, bo znów będę niedostępna dla świata a dostępna dla natury parę ujęć z mojego podwórka
Miłego wypoczywania dla Wszystkich zaglądających.