Foty komórką wychodzą beznadziejnie, szczególnie w słoneczny dzień i jak się wpada na zakupy na 5 minut.. ale myślę, z jeszcze nie raz pokażę ślicznoty... tylko znaleźć im odpowiednią miejscówkę..
I moje portrety..
Anetko, czytm Twój wątek już od 2 dni, masz przepiękny ogród. Zadbany i równiutki pod linijkę. Dużo pracy wymaga piękny ogród. Mój trochę zmieniam ale robę to sama i idzie bardzo powoli. Gdzie kupiłaś takie stożki i w jakiej cenie jeśli możesz podaj na priwa.
Mam problem z nowo założonym trawnikiem posianym na początku czerwca.Przed założeniem ziemia została przeorana i podsypana saletrzakiem. Trawa rośnie, tak jak widać na zdjęciach. Trawnik podlewany jest regularnie. Po koszeniu robi się coraz więcej odbarwionej trawy. Podłoże miejscami jest gliniasta. Co można zrobić by trawa się nie odbarwiała dalej?
Mój trawnik bez nawożenia przed koszeniem wygląda podobnie Tak gdzie załatwi się psinka rośnie lepiej trawa Nie wiem co ona je ale jest to lepsze od nawozu
Fajnie poprowadziłaś linię rabat Ogród nabiera charakteru
Kapitalnie wygląda ten mix dwóch kolorów lawendy Czy biała u nas zimuje bez problemu ? Pytam bo u siebie w szkółce widziałem i się zastanawiałem czy kupić ?
Czarodziejskie klimaty. Takie trochę mroczne, pełne niewiadomych, co dalej zdjęcia lubię. Uspokajają oczy. Co ja sie będę powtarzać za Dziewczynami i tylko achami Ci wątek zaśmiecać Z cicha więc zazwyczaj podziwiam.
Jestem cała happy, bo mi się taki właśnie mikołajek urodził na mojej śmieciowej, bylinowo podobnej rabacie. I tak sam z siebie. Nie kupowałam nasion, nie pamiętam, żeby ktoś z osób, od których w tym miejscu mam rośliny, mikołajka miał. Powiedz Anula, co z nim zrobić, żeby przezimował?