Skoro tu strefa kibica to coś wam napisze. dzieci śpią Leze już przy otwartym oknie. 3 km ode mnie jest rynek i słychać tam muzykę, krzyki leciały petardy tylko ze to jest miasto czeskie...
niech swietuja mają co.
Skoro tu strefa kibica to coś wam napisze. dzieci śpią Leze już przy otwartym oknie. 3 km ode mnie jest rynek i słychać tam muzykę, krzyki leciały petardy tylko ze to jest miasto czeskie...
niech swietuja mają co.
Zgodnie z przewidywaniami... bo kto u nas ma grać???? Lewandowski i Błaszczykowski....... I tak super, że z powodu tego że u nas jest Euro, to graliśmy... bo bez tego to by nas i tak nie było... Wielki kraj..płynący miłoscią do piłki nożnej..a nie ma zawodników tylko jakies eksportowe na siłę ....... kasa niezła..a wyniki do dupy.... coś tu jest nie tak..... ale afera goni aferę..skorumpowany sport..... Dobrze, że nasze ogrody sam sie bronią..lepiej gorzej..ale nasze i naszą uczciwą praca..ile kto może....
Aniu - cenna uwaga A skoro mowa o bronieniu to dziś pryskałem miseczniki na cisach - jak dalej tak pójdzie to jeden zostanie łysy - a ja razem z nim - zacząłem go otrząsać, ale nie mam serca - już prześwituje...