a teraz już rozumiem jak się szykujesz na nasze przyjęcie...a ja nie kumata. No niezła wyżera... U Ciebie też tak niemiłosiernie praży? Ja się wściekam bo najpierw mi lało tydzień, a teraz skwarki można robić...i jak ja mam się przygotować na zjazd? A tu tyle roślin jeszcze do posadzenia!!! I porządek w oczku do zrobienia.
Padło pytanie u kogo robimy dziś strefę kibica - udzieliło mi się, więc zróbmy u mnie - zapraszam serdecznie Obiecuję, że wyżywię Was zdrowo I niekalorycznie (ciasto z sokiem pysio - muszę dać Wam przepis - przepyszne) Więc przyjeżdżajcie do mnie wieczorkiem z dobrymi humorami Boziu ale wyźerka, zwlamy się dzisiaj do Ciebie wieczorem podszkolimy Anie i Izę to może do ćwierćfinału się dostaniemy !!!
Padło pytanie u kogo robimy dziś strefę kibica - udzieliło mi się, więc zróbmy u mnie - zapraszam serdecznie Obiecuję, że wyżywię Was zdrowo I niekalorycznie (ciasto z sokiem pysio - muszę dać Wam przepis - przepyszne) Więc przyjeżdżajcie do mnie wieczorkiem z dobrymi humorami
Sebek trzymaj mi miejscówkę ................. i ciacho
melduje, że jestem ... podlewam ale jestem ...