Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 12:40, 17 sie 2017
Do góry
AngelikaX napisał(a)
Hej Moni... dzieki - gościłaś już u mnie nie raz pewnie avatar Ci e zmylił

Możliwe, nie pamiętam wcześniejszego avatarka, mimo wszystko zostaje u ciebie bo podoba mi się

Pięknie to wszystko skomponowałaś, ja wymiękam już u siebie

edit: gratuluję publikacji
aaa i ja z wielkopolski
Na zielonej... trawce :) 12:39, 17 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
A tymczasem do poczytania wrzucam... jakby ktoś miał ochotę

Wow!!!Brawo Ty!!!!
Na zielonej... trawce :) 12:36, 17 sie 2017

Do góry
Borbetka napisał(a)
Angeliko w gazecie wypatrzyłam, że w moich rodzinnych stronach mieszkasz. Taki świat mały .

A konkretnie to skąd pochodzisz? Jakiś czas temu na mapie ogrodów patrzyłam to niewiele wokół mnie - z czego część nie odwiedza forum od dłuższego czasu...
Na zielonej... trawce :) 12:35, 17 sie 2017

Do góry
Dzięki Kasiu
Na zielonej... trawce :) 12:26, 17 sie 2017

Do góry
edit: A nie wiem czy ktoś wyczytał w aktualnym numerze KO jest ogród Anetty... przed urlopem wyczaiłam, zapomniałam u niej pisać że poznałam no to lecę do niej
Na zielonej... trawce :) 12:24, 17 sie 2017

Do góry
Tak to aktualny numer... coś tam między czasie jeszcze się pojawi w którejś gazecie (nie wiem dokładnie bo to jedno wydawnictwo) o kręgu, wiązaniu traw, cięciu kul... to chyba wsio co Pani chciała

ps. Najbardziej dumna jestem z pierwszego o całym ogrodzie w KO
Moja codzienność - ogród Oli 12:09, 17 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Ola podrzuć mi tą magiczną różdżkę od wysadzanie drzew, dwie hakuro (kolosy) czekają na froncie na out... aż się boję tego bajzlu

Moja magiczna różdżka to eM ale nie oddam nikomu
Tu narazie jest ściernisko... 12:07, 17 sie 2017

Do góry
Śliczne foty ogrodowe, ale piesio wymiata, ale słodziak
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 12:05, 17 sie 2017

Do góry
A te inne wnętrza widziałam (bardzo ładne zresztą) czyli nie najgorzej z tą mgłą w sumie u mnie słońce ładnie ją rozpędziło
U siebie robimy na wiosnę remont całego parteru, więc wszystkie foty wnętrzarskie bardzo pożądane

Werbenę masz cudną, przepięknie wygląda

ps. W kwiaciarniach w moich okolicach od dwóch tygodni wrzosy kuszą... poczekam jeszcze troszkę

Na zielonej... trawce :) 12:00, 17 sie 2017

Do góry
A tymczasem do poczytania wrzucam... jakby ktoś miał ochotę

Na zielonej... trawce :) 11:54, 17 sie 2017

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
Angelika ja w nastepnym tyg bede robic tort dla dziadka bedzie to moj pierwszy raz tortowy az sie boje ale foto zrobie jak nie zchrzanie hihi

To też mój pierwszy i też miałam stresa, czy biszkopt nie rozwali się przy cięciu, kremówką ubije, czy nie rozjedzie się przy składaniu
ps. Dodaj troszkę śmietan-fix do kremówki (ładnie trzyma i w lodówce dłużej świeży - nie puszcza wody )
Na zielonej... trawce :) 11:52, 17 sie 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Angi podziwiam za odwiedzone miejsca w Energy - ja mam lęk wysokości- jak na te cuda patrzyłam to się bałam a co dopiero korzystać....W sumie to nawet szklanych i ażurowych schodów się bojam... a za młodu czereśnie z czuba 5m drzewa rwałam no cóż

Ja wróciłam po 2 tygodniach do ogrodu i oniemiałam nie tylko na widok chwastów, które osiągały nawet 1,5 m ale i niektórych roślinek - zwłaszcza werbeny - wrzucę u siebie Patrząc na niektóre chwasty to wydaje mi się, ze specjalnie sie pochowały podczas plewienia przed wyjazdem a potem brały udział w wyścigach

W sumie to ja też mam lęk wysokości, choć nie aż taki jak Twój ale mówię sobię co mi się może stać (to musi być bezpieczne) w najgorszym wypadku zwymiotuję

Wrzuć... wrzuć... z chęci obejrzę Twoją werbenę. Co do chwaściorów to też tak mi się zdaje, że skubane czekają aż chata (znaczy ogród) będzie wolna
Na zielonej... trawce :) 11:45, 17 sie 2017

Do góry
Hej Moni... dzieki - gościłaś już u mnie nie raz pewnie avatar Ci e zmylił
Typografia ogrodu 10:36, 17 sie 2017

Do góry
Asia czytam, ze ściełaś lawendę - mocno ciachasz? Ja swoją koncówką lipca potraktowałam nożycami, już puściła przyrosty (choć w tym roku zdecydowanie mniejsza niż poprzednie lata), za 2 tygodnie już powinna ponownie kwitnąc
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 10:27, 17 sie 2017

Do góry
Cieszę się, że zadowolona z agrecolu... ja stosuję od 3 lat i nie zamienię na żaden inny
Egzotyki zazdroszczę, my w tym roku coś nie mogliśmy się zdecydować, choć pojejśc sporo było... pytam się gdzie foto Twojej opalenizny

ps. Wróciłam do strony 97 przleciałam po kilak w jedna i drugą i fotela nie widzę - ślepam chyba dzisja przez tą mgłę
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 10:21, 17 sie 2017

Do góry
U mnie wrzosy po tygodniu nieobecności też koloru sporo dostały... niby się cieszę, bo to ich czas, ale oznacza to, że lato się kończy, a z nim ciepłe dni, długie wieczory. Zwłaszcza dzisiejsza poranna gęsta mgła przypomniała że za dobry miesiąc taki widok może być normą a z nim choróbska, przeziębienia ( to tak mnie naszły wszęlkie bolączki bo od wczoraj kark mi dokucza po przeciągach... )

Ale co nastawmy się, że jesień też potrafi być piękna wrzesień upalny ostatnie lata... tego trzymajmy się... nie smutaj się

Ogródek Iwony II 10:14, 17 sie 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Kochani, odpiszę wieczorem. Warzywnik mnie wciągnął.

Ja nie mam warzywniaka, ale od koleżanki walczyłam z ogórkami - całe 20kg poszło do słoików

ps. Hortki masz cudne... wszystkie
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 10:10, 17 sie 2017

Do góry
Makusia napisał(a)

Martuś ale pięknie hortki Ci porosły... wow!
Droga do spełnienia 09:54, 17 sie 2017

Do góry
Kami ale masz cudną werbenę i rochodniki i vanilki też
Moja codzienność - ogród Oli 09:46, 17 sie 2017

Do góry
Ola podrzuć mi tą magiczną różdżkę od wysadzanie drzew, dwie hakuro (kolosy) czekają na froncie na out... aż się boję tego bajzlu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies