Uwielbiam zdjęcia z pupilami w roli głównej.
Zoja cieszę się, że rośliny z Twoich wysiewów ładnie rosną na rabatach. Podziwiałam Cię wiosną za entuzjazm i wytrwałość - efekt jest super
Z ciekawości zajrzałam na stronę 11 i faktycznie nie do uwierzenia że to jest to samo miejsce. Warto robić dużo fotek chociażby po to żeby mieć takie porównanie, i móc się napawać własnym geniuszem i pracowitością A tak poza tym to pięknie ci wszystko rośnie i kwitnie, a już lobelia to po prostu Miss Ogrodowska. No ale nic w tym dziwnego jak taki srogi agronom ciebie pilnuje
Deszcz popadał w nocy i jeszcze kropi. Burzy na szczęscie nie było.Jest mokro jak nigdy dotad. Liliowce bez obrywania kwiatów , nie wyglądaja porzadnie, koniecznie trzeba obrywac.Miłego dnia.
U mnie wczoraj tak lało, myślałam, że przyszedł potop nawet gradem sypnęło
Novalis się popisuje
Jubilee Celebration
Pilgrim
Luise Odier
Queen of Sweden
Dzisiaj robiłam w południe fotki to jeszcze na kwiatach były krople deszczu trzeba było kwiaty przytrzymywać, bo nasiąknięte wodą
Wydanie specjalne miesięcznika "Mój piękny ogród" z 2012r. Ciągle ktoś pyta o cięcia roślin, więc postanowiłam to udostępnić
Jakichś czas temu widziałam w kiosku wznowienie tego wydania. Tytuł brzmi " Cięcie od A do Z".
Podobna do Flammentanz ale ona jest czerwona, a może to Parade ale ta jest różowaPerennial Blue to też nie jest Bogusiu masz tu stronkę z pnącymi i wybieraj ile chcesz ja bym wybrała Probuzení ( syn. Awakening), buziole http://www.rosaplant.pl/pl/2020-pnace