Kasiu, Beatko, co do kolorów, panowie inaczej postrzegają kolory. Jak to Anusi eM powiedział: są dwa. Ładny i brzydki.
Sebek kiedyś podał jeszcze jeden, ale nie pamiętam
A, i Zbyszek twierdzi, ze biały i czarny to nie kolor. Szkoda, bo ja lubię
Aniuuu doczekasz sie zobaczysz i to szybciej niez Ci sie wydaje
A tak dla potwierdzenia moich slow wrzuce Ci pierwotna alter ego mojego ogrodu...maszyna do podrozy w czasie wlaczona.....bzzzzzzz...jest rok 2013
Widok z mojej kanapy
Dokładnie. ND już bardzo długo w pąkach i nic. Bonica ją chyba dogoni. Tylko te cholerne mszyce
Dziś chciałam pryskać, to wieje, jak na Uralu...
Tak przy okazji róż. Co gryzie moją MW?
Łuki, pomieszało się. I to jak Nova Zembla DZISIAJ !!! :
Tez codziennie wyglądałam, ze może dziś, może jutro, a on mi taki numer wyciął. Cały miesiąc urlopował.
Tak więc nie podglądaj róż, bo też ci na urlop pójdą
Zmobilizowałam się do zdjęć doniczek - testuję takie, gdzie wlewa się na dłużej większą porcję wody, bo codzienne latanie z konewkami mnie wykańcza. mam nadzieję, ze się sprawdzą.
Cudna jest Ja mam jakąś inną. Pachnie ładnie, ale nie za mocno i chyba taka duża to nie urośnie. Przesadziłam ją w na jesień i chyba jej to dobrze zrobiło, bo jest zdrowsza niż w zeszłym roku. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo bardzo ją lubię.
Pozdrawiam cieplutko
Normalnie padłam! Ale fantastyczne ściana i jeszcze podsadzona hostami. Nie wiem czemu ale kaliny bardziej podobają mi sie od rodków (chyba że białych )
No nie mów, że taka duża trawa już Ci wyrosła!? Chyba z tydzień temu siałaś Mi w sobotę może uda się posiać
Lawenda też szaleje widzę. Stipa od Ciebie już mi nawet trochę urosła. Muszę pyknąć fotkę