Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:09, 28 maj 2012

Do góry
Marzenko - ale się u Ciebie dzieje - nawet czarownice się zlatują pooglądać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:09, 28 maj 2012

Do góry
Sebek a w ktorym miejscu ten ogród zapuszczony, ja już na starość chyba oślepłam ????
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:08, 28 maj 2012

Do góry
gunia1990 napisał(a)
hejo!

coś tak czułam, że CHFS mnie zmusi do odezwania się tutaj
studentka architektury krajobrazu z Poznania pozdrawia wszystkich!

Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!

Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju

Gunia doradzaj nam częściej, tzn korzystaj z notatek I dawaj Sebkowi przyklad to nam zostanie wzorowym studentem !!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:06, 28 maj 2012

Do góry
Rabaty

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:04, 28 maj 2012

Do góry
A tutaj mieszkaliśmy - ogród Lady Morton też bardzo ciekawy. Widok z mojego okna

Ma duży potencjał, jednak jest zapuszczony - choćby ta przepiękna szklarenka, która aż się prosi o wysprzątanie - trochę zabrała się za to Ewa, ale potrzeba by kilku godzin żeby zrobić z tego raj ogrodnika

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:01, 28 maj 2012

Do góry
gunia1990 napisał(a)
hejo!

Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!

Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju

Oj tak - to zaszczyt być na takiej imprezie Relacja będzie na pewno obfita - razem na pewno uzbiera się nam kilkanaście tysięcy zdjęć

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:46, 28 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Różne różności - ten rozmach jest niesamowity

Ten rozmach pod bluzą mogłaby chyba też wynieść
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:42, 28 maj 2012

Do góry
hejo!

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:41, 28 maj 2012

Do góry
Sebek piekne fotki zobaczyć to wszystko na żywo to na pewno jest wielkie przeżycie.
No i gratuluję podjęcia decyzji co do przyszłości! Szkoda byłoby zmarnować wiedzę, pasję i talent jaki masz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:28, 28 maj 2012

Do góry
Sebek, idź na architekturę, bo na ogrodnictwie z Twoją wiedzą będziesz się nudził A nie ładnie będzie zawstydzać profesorów
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:24, 28 maj 2012

Do góry
Raczej - muszę coś wybrać, żeby mieć coś wspólnego z naturą i roślinami - czyli albo architektura albo ogrodnictwo albo jeszcze cuś innego - wiadomo co jeszcze wymyślą?

Danusia jak przeczyta tego posta to będzie dumna, bo to wszystko dzięki niej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:14, 28 maj 2012

Do góry
Hmm widzę Sebek, że przywiozłeś z podróży nie tylko inspiracje ogrodowe, ale wręcz życiowe Trzymam kciuki, bo to coś niesamowitego, gdy kilkudniowa przygoda okazuje się być początkiem przygody życia. Za kilkadziesiąt lat będziesz wnukom opowiadał, jak chfs 2012 zmieniło Twoje życie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:10, 28 maj 2012

Do góry
no to Sebek jesteś sławny jak pół wsi martwiło się o ciebie . cierpliwie czekam na fotki . nadrabiaj w szkołę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:07, 28 maj 2012

Do góry
O mnie to pół wsi się martwiło - ale to bardzo miłe Ale o mnie się nie martw
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:00, 28 maj 2012

Do góry
Bogda napisał(a)
Hello podróżniku

A ja z inej beczki: co z angielskiego na koniec roku?

Żebym ja to wiedział - zależy co jeszcze dostanę , ale pewnie 3 - znowu Ale jak się człowiek przestawi to jednak można się dogadać - najprędzej przyszło mi to na lotnisku, gdy mnie celnik prawie zapuszkował ( a przynajmniej dobrze postraszył) z powodu mej niepełnoletności. Ale było minęło - ale ze dwa dni życia straciłem przez ten stres ....

A ja też z innej beczki - jedziesz na święto róż?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:54, 28 maj 2012

Do góry
Hi Sebek

Dzięki za pierwsze foty i relację z wielką przyjemnością obejrzałam cuuudownie kiedyś pewnie też pojadę, jak mi dziecko podrośnie a póki co widzimy się w sobotę

Najważniejsze w życiu to robić zawodowo to co się lubi, są z tego największe efekty, w tym finansowe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:53, 28 maj 2012

Do góry
waska napisał(a)
Sebek jeszcze co do zurawek lepiej dzielić je na wiosnę czy jesień?

Wiosną chyba, bo ruszą i będą lepszą zimę miały. Tak mi mówi moja intuicja tym razem
Ogródek Goniak 21:45, 28 maj 2012

Do góry
Z Anglii ''przywiozłam'' nie tylko piękne wrażenia ale również fantastyczne znajomości ze wspaniałymi osobami
Sebek - ''Dzieciaku'' Ciebie też bardzo miło wspominam i podziwiam zdolność adaptacji w dojrzałym towarzystwie
Ewa - ja nawet nie skopiowałam fotek do komputera a Ty widzę już ogarnęłaś temat.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:38, 28 maj 2012

Do góry
Sebek jeszcze co do zurawek lepiej dzielić je na wiosnę czy jesień?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:37, 28 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

A na wystawie i w ogrodach - chyba zdałem sobie sprawę, że wyjazd zadecydował o mojej przyszłości (tutaj moja prawie 5-minutowa przerwa na dumanie) ... I to tak na serio

Ja myślę ze juz wcześniej sprawa była przesądzona a o wszystkim zadecydowała twoja obecnosc na Ogrodowisku i znajomośc z Danusią.

Piękne zdjęcia pokazałes.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies