Proponuję 570z TORO. plus dysza SST. ( 1,2 m na 9,1 m lub 1,2 m na 5,7 m). Na narożniku jeśli jest pod katem prostym dysza 8Q i zredukować jej zasięg śrubką bo ma 2.40 zasięgu)
Dodatkowo mnie się wydaje, że użyłeś zbyt dużo nasion i trawnik jest bardzo zagęszczony. To też przyczynia się do tego, że siłą rzeczy musi coś pozamierać, bo nie ma miejsca, Gęsto posiane są blisko siebie i chorują, pleśnieją.
Widziałaś Irenko te żywopłoty z pokłębionych bukszpanów i cisów, które pokazałam przedwczoraj? Czy Zygmuś czasem by nie chciał tak prowadzić swojego bukszpanu?
Marzenko, chwasty z karmnika to jak z trawnika, albo moim magicznym narzędziem z podpórką, ale bardziej pewny to jest chwytać paluszkami i ciągnąć aż wyjdzie z korzeniami. To robota precyzyjna, ale potrzebna dla efektu idealnych nasadzeń Pozdrawiam.
Kupiłam w Anglii środek na opuchlaki, u nas takiego nie ma, może pomoże i jeszcze specjalny nawóz do bukszpanów po cięciu.Pokażę jak wrócę. Pozdrawiam Sebku.
W większości koszy, jak wypatruję gdy do nich podchodzę, są poinstalowane kroplowniki i podlewa się albo automatycznie, albo ktoś odkręca kranik w domu.
ślicznie z Hania wyglądacie między tymi trawami piękny kolor żeleźniaka, a te czerwone kwiatostany to co?tą doniczkę z rozchodnikami to sobie skopiuje tylko nie mam pomarańczowego pięknie agapanty wyglądają wśród traw
East Lambrook w hrabstwie Somerset stworzony przez Margery Fish, w nieformalnym stylu, który mimo, że kilkakrotnie zmieniał właścicieli to jednak nie zmienił charakteru. Obecnie jest w doskonałym stanie i słynie ze szkółki z ciekawymi gatynkami roślin.