Jeżówki to chyba moje najbardziej ulubione letnie kwiaty. Te "zwyczajne" rosną bez zarzutu. Tymi pełnymi, droższymi poczęstowały się ślimaki i ostały się dwie .
SUkałam czegoś co by się ładnie z Christa komponowało...tak długo szukałam , aż znalazłam... radość była tym większa ,ż za całość zakupów zapłaciłam ażeeee..23 zł reszta to był prezent urodzinowy na karcie podarunkowej do Żurka prezent dla ogrodniczki..wymarzony ...No i wreszczie rabata z przetacznikiem christa na coś wyglada przynajmniej tak mi się wydaje
Ajjjj mam dziś pierwszy dzień wakacji bo jeszcze wczoraj musiałam być w robocie ..tak więcccc c...pojechałam na...zakupyyy kupiłam runiankę, hostę , naparstnicę , rdest , trawy......chyba fffszytsko
Pierwsze zdjecie cudne.Koszenia nie zazdroszczę bo przeciez kosiarka tego nie weźmie trzeba kosą popracowac ale ty masz tylu pomocników że i nożyczkami by zrobili.
...no i doczekałam się...po silnych wiatrach szkód jest dużo.najbardziej ucierpiała hortensja Great Starr,Pink Anabell i Arabelka.Tych najbardziej mi żal...