i stan rodkow na dziś, tak wygladają wszystkie. moim zdaniem jest lepiej, te starsze liscie jeszcze nie idealne ale te świeże sa zieloniutkie, to chyba dobry znak?
placyk i płyty to przyszly rok. w tym musze dokonczyć front, rabate wyżej pokazywaną i chcialabym jeszcze front z drugiej strony przekopać na zimę ale niewiem czy zdążę tam ogarnąć ..
Ola trochę dzialam ale u mnie to wolno idzie
tutaj nowa rabat powstaje na wprost tarasu, obok niej gdzie trawa bedzie placyk
przed hortensjami będą dwa drzewa w cisach a pomiedzy nimi bergenie
Anula pokaże jutro, ona teraz u mnie na tapecie
wstyd pokazywać jak bylo ale polowa juz w lawendach i chwastach a na drugiej miałam byliny w kwadratach ( pomysł z tamtego roku) więc musialam wszystko poprzesadzać, sporo wydalam sasiadom i M mi przekopał z piaskiem i kompostem.
w sobote wygrabkowałam, wyczysciłam i linki rozciagnęłam. zostało sadzenie. jutro dzialam
zestaw ściagnięty od Navi uwielbiam z każdym dniem coraz bardziej teraz jak kotki doszly jest czarująco, a gdy za rok trochę sie wszystlko powiększy to pewnie bedzie moje ulubione miejsce
chorowała moja dwulatka na zapalenie nerek
Marta rozwalasz system..ja pedantyczka?? hahahahah dobre! przyjedż zobacz na zywo moje chwastowisko
ja próbuje jedynie doscignąć idealy tego forum
np. taka Navi, rozumiesz jak to jest mozliwe ze ona rabaty z lipami potrafiła idealnie wytyczyc nie mając jeszcze wgłębnika i pergoli? bo ja nie
ja mam problem jak zrobic równa prostopadlą do tarasu linie na trapezowej działce
o ile zieloną linie rabat bylo prosto wytyczyc bo poprostu odliczyłam taka samą odleglość 14m od kazdego naroźnika tarasu to linie czerwoną nie umiem :/ ogrodzenie się rozjezdza i nie mam punktu zaczepienia...