Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

Mala_Mi 20:33, 20 sie 2017

anna_t napisał(a)
Ania stoł wyczyszczony i olejem pomalowany? jakim?

No jak to jaki? Vidaron

Reklamy maja tak fajne ze kupilam....
"Co najlepiej lubisz robic w sierpniu?
malowac
a co malowac?
Drewno.
chyba drzewo las
drewno.ławkę...

Itd
Reklama jedna z najlepszych jakie slyszalam..i pal lucho z trwaloscia...
ana_art 20:40, 20 sie 2017

Reklama dźwignią handlu
gierczusia 20:40, 20 sie 2017

no i proszę ..płeč przynajmniej bez problemu zdiagnozowana .. Z kolei ryże to podobno tylko kocury a czy to prawda ?? Tego nie wiem stół przecudny po renowacji, wygląda jak nowy kawał dobrej roboty Tercia odwaliła niech zakłada firmę, połowa ogrodowiska albo i całe prześle Jej swoje meble tarasowe do renowacji
Muminki urocze, jak zwykle sama bym chętnie pobawiła się w takim domku
Ps.buziole dla Marysi no i dla Ciebie oczywiście też
agata19762 21:40, 20 sie 2017

Tercia jest cudowna!!! Nie dość, że smaczne pierogi robi to jeszcze renowacją się zajmuje wspaniała KOBIETA

U nas od miesiąca też jest kotek dzieci oszalały.

abiko 13:13, 21 sie 2017

Ania stół boso wyszedł, masz cudowną przyjaciółkę. Zapomniałam się z nią pożegnać, przepraszam przekaż jej.
Trawnik masz cudo, wiesz przecież Gdyby nie to, że jeszcze rosa była to miałam ochotę się na niej położyć i tak poleżeć, no ale jeszcze dwie wizyty więc pasowało jakoś wyglądać

Mam cudowną rutewkę a nawet dwie, drugą tą gipsówkową majtkową jeżówkę i czerwone, które mi się tak podobały i rozchodniki- jeden dla mamy. Wracałam obładowana jeszcze z tobołami, a auto małe.. sic.
Teraz mam dzień na posadzenie..

Na pierogi jeszcze wpadnę, bo maż oczko powiększy
Buziole moja kochana, dasz radę
Pszczelarnia 13:50, 21 sie 2017

agata19762 napisał(a)
Tercia jest cudowna!!! Nie dość, że smaczne pierogi robi to jeszcze renowacją się zajmuje wspaniała KOBIETA

U nas od miesiąca też jest kotek dzieci oszalały.

I na nartach jeździ. Teresę pozdrawiam. Ciebie ściskam i jestem na bieżąco. Muminki u Babci mają full wypas.

Mala_Mi 21:55, 21 sie 2017

hanka_andrus napisał(a)

A pamiętam tę fotkę z zakładania oczka i Twoją w nim kąpiel! Jak ten czas leci widać po dzieciach i roślinach!
Urodzinowe 100 Lat!

Specjalnie dla Ciebie wydarłam z lamusa
hanka_andrus 22:02, 21 sie 2017

Ale widać Twoją radość! Prawie się przelewa! Mimo przeciwności zachowaj ją w dalszym ciągu! Chociaż to trudne... Za zdjęcie dziękuję!
Buziaczki załączam!
Mala_Mi 22:05, 21 sie 2017

Anitka napisał(a)
Aniu widzę, że u ciebie wiele się w ogrodzie dzieje. Takie Muminki są ważniejsze niż kwiatki
U nas od wczoraj cały czas pada i mam nadzieje, że do was też ten deszczyk dotrze. Choć gdy wczoraj, gdy weszłam do ogrodu po tygodniu nieobecności z wielkim zapałem pracy i mnie po po godzinie deszcz przegonił to rzucałam mięsem pod nos jak szewc Mąż mnie pocieszał, że deszczyk też ogrodowi był potrzebny bardziej niż moja osoba. Ale ja się pytam : Dlaczego nie padało jak byłam tydzień chora?

Zazdroszczę renowatora mebelków

Co będziesz Aniu z ogrodu usuwać w ramach pozbywania się sentymentów? Czy pozwolisz ,że to natura zadecyduje co z ogrodu zniknie?

Mąż ma rację.. ucieszyłam się z tego co popadało.. bez wody ogród marnieje..

Natura już swoje zrobiła w ogrodzie, jedno wypadło, drugie zmarniało.. to co niepotrzebne się rozrosło i zagłuszyło wszytko wkoło. Natura może sobie radzić w Puszczy Białowieskiej, ale w prywatnym ogrodzie przydomowym niestety trzeba ingerować w tę naturę. Szczególnie po kilku latach jak się ogród rozrasta i starzeje.
Na pierwszy ogień idą chorowite róże.. dziś poszły kolejne... Z jedną to była walka, tak się zakotwiła.. Wykopać kilkuletnią różę to wyzwanie.. poddałam się i poszłam po eMusia..
Katkak 22:05, 21 sie 2017

To Ci rybcia