Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

anna_t 19:28, 20 sie 2017

Margerytka40 napisał(a)
Aniu,czy hortki Polar Bear długo są białe? Bardzo mi się one podobają ,mam pierwszy rok 3 sztuki i chyba jutro dokupię jeszcze. Już umówiłam się ze znajomym panem ogrodnikiem i ma mi przywieźć na ryneczek.

Asia długo, jeszcze sa białe. nie kontrolowałam przyznam od kiedy to ci nie powiem dokładnie.
ale polar bear to moj nr. 1, polecam bardzo. dawno juz kwitna w przeciwieństwie to tych cholernych limek

juz mam zdjęcia!!
polar bear sprzed paru dni

anna_t 19:37, 20 sie 2017

_Martini_ napisał(a)
Ania, jedziesz po bandzie. Będzie bosko, kibicuję!

dzieki
rozchodnikowo, rozplenicowo
anna_t 20:04, 20 sie 2017

Makusia napisał(a)
Oj Kobieto! Za bardzo poukładana jesteś Nie nadążam za Tobą i Twoim pedantyzmem...muszę się skupić.

Marta rozwalasz system..ja pedantyczka?? hahahahah dobre! przyjedż zobacz na zywo moje chwastowisko
ja próbuje jedynie doscignąć idealy tego forum
np. taka Navi, rozumiesz jak to jest mozliwe ze ona rabaty z lipami potrafiła idealnie wytyczyc nie mając jeszcze wgłębnika i pergoli? bo ja nie
ja mam problem jak zrobic równa prostopadlą do tarasu linie na trapezowej działce
o ile zieloną linie rabat bylo prosto wytyczyc bo poprostu odliczyłam taka samą odleglość 14m od kazdego naroźnika tarasu to linie czerwoną nie umiem :/ ogrodzenie się rozjezdza i nie mam punktu zaczepienia...

anna_t 20:05, 20 sie 2017

Lulilaj napisał(a)

Uff, nadrobiłam
Ale Aniu podziałałaś, moim zdaniem na plus...podziwiam

dzięki Asia
liczę na efekt za rok, nawodnienie wiosna będę przestawiać. chyba tam wogole nie dam.
anna_t 20:08, 20 sie 2017

Kasya napisał(a)
zaglądam do ciebie i pocieszam sie ze nawet jak sie plan zrobi to przesadzania sie nie uniknie

oj tak szkoda zimy na planowanie lepiej w domu generalne porządki uskuteczniać
anna_t 20:09, 20 sie 2017

AgataP napisał(a)
Anna jak córka??

Agatka lepiej, wyniki dobre uff...
buziak
anna_t 20:11, 20 sie 2017

beata_m napisał(a)
O kurcze! Ale super tą rabatę przerobiłaś!!! Rozchodnikowo rozplenicowa będzie pięknie bo to niezawodny zestaw super geometryczna ścieżka fajny ten plan z góry dużo rozjaśnia
ktoś chorował???

zestaw ściagnięty od Navi uwielbiam z każdym dniem coraz bardziej teraz jak kotki doszly jest czarująco, a gdy za rok trochę sie wszystlko powiększy to pewnie bedzie moje ulubione miejsce
chorowała moja dwulatka na zapalenie nerek
anna_t 20:15, 20 sie 2017

Zana napisał(a)
Ania a jak tam się ma Twoja rabata z lawendami i kostrzewami? Pokażesz jej rozwój?

Anula pokaże jutro, ona teraz u mnie na tapecie
wstyd pokazywać jak bylo ale polowa juz w lawendach i chwastach a na drugiej miałam byliny w kwadratach ( pomysł z tamtego roku) więc musialam wszystko poprzesadzać, sporo wydalam sasiadom i M mi przekopał z piaskiem i kompostem.
w sobote wygrabkowałam, wyczysciłam i linki rozciagnęłam. zostało sadzenie. jutro dzialam
anna_t 20:19, 20 sie 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Przegapiłam 155 stron ... . Dlaczego? Nie wiem.

bo nie lubisz nudnych wątków?
Margerytka40 20:20, 20 sie 2017

Aniu a co wiosną na tej rabacie? Planujesz tam coś wcisnąć jeszcze co będzie wiosną cieszyło? Podoba mi się to zestawienie ale wiosną trochę pusto. To takie moje dylematy bo sama jak wiesz mam takie nasadzenia i chętnie chyba bym tam jeszcze coś wcisnęła.