Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:00, 06 cze 2016

Do góry
Zrobię jak tylko wrócę a póki co mam jeszcze takie lepiej widać
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 08:59, 06 cze 2016

Do góry
Luteczka napisał(a)

I lawenda kwitnie, którą kocham bardzo

Fakt ... lawenda rośnie u Ciebie jak szalona też ją lubię
Pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:51, 06 cze 2016

Do góry
admete napisał(a)

piękne zestawienie Łukaszu
Hortensjada 08:50, 06 cze 2016

Do góry
bozga napisał(a) [img size=640x360
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/114/1149325/original.jpg[/img]

przecudone rosliny, obie kocham
slicznie!
W moim małym ogródeczku - Dorota 08:49, 06 cze 2016

Do góry
mirkaka napisał(a)
Piwonie cudne, razem ze złocieniem wyglądają zjawiskowo. Też mam takiego ale o połączeniu z piwoniami nie pomyślałam. Dorotko, Twój ogród jest zachwycający.

Dziękuję Mirko.

Nawożenie, zasilanie trawnika 08:49, 06 cze 2016

Do góry
Witam, kolejny problem tym razem grzyby... piszę w tym wątku, ponieważ w innym nikt nie odpowiada Wstawiam zdjęcie jak to u mnie wygląda - na razie ich mało ale wolałbym przeciwdziałać. Szukałem na miejscu u nas i w internecie - nie idzie dostać RIZOLEKU 50 WP. Może ktoś ma opatentowany inny środek dostępny na rynku lub jakiś sposób na te grzyby. Pozdrawiam wszystkich.

W moim małym ogródeczku - Dorota 08:48, 06 cze 2016

Do góry
Rench napisał(a)
Wspaniałe masz piwonie,moje w tym roku zastrajkowały

Gdzieś na O przeczytałam, że piwonie powinny mieć wapnowaną ziemię, można też rozsypać potłuczone skorupki jajek tylko, że proces wchłaniania trwa dłużej.

Wizytówka - Ogród Atki 08:48, 06 cze 2016

Do góry
Witajcie. Chcę pokazać troszkę mojej radości

warzywniaczek

takie małe kąciki

przedogródek

To tu- to tam- łopatkę mam ! 08:48, 06 cze 2016

Do góry
Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Dzień był upalny. Codzienność zatrzymywała mnie poza ogrodem do godzin popołudniowych Zasiliłam pomidorki, róże i hortensje papką z pokrzywy. W studni akurat przybyło wody. Jutro wybieram się na zbiory skrzypu.
W ogrodzie jest mnóstwo owadów i ptaków. Na kocimiętce udało mi się upolować motylka. To jakiś nieznany mi egzemplarz.

Łubinom udało się stworzyć tercet kolorystyczny, a w zasadzie kwartet, bo dołączył do nich kwitnący orlik.

Zakwitły astry alpejskie.

i tojady.

Kurcze gdzie masz tutaj tojady?? na ostatnim zdjęciu się niebieszczą? to one? napisz coś o nich proszę
Ogrodowe skarby 08:47, 06 cze 2016

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale super było, pierwszy raz , ale jestem pewna, że nie ostatni bo za takimi gośćmi się tęskni wiem z autopsji

Pewnie że się tęskni dla mnie czas tak śmignął że hej!!! Było bardzo miło więc na pewno jeszcze się spotkamy Takim samym czy też większym składzie

Ewkakonewka napisał(a)
Byłam, widziałam, na moście stałam, przy oknie siedziałam, generalnie miodzio, na żywo jeszcze piękniej, pracy włożone w ogród ogroooooom, ale efekt boooooooooski
Dziękuję za zaproszenie
Bardzo, bardzo miło było Was poznać

Ewa ja również cieszę się że w końcu Cię poznałam Dzięki za miłe słowa no i za odwiedziny też

Marga napisał(a)
Słuchajcie, ogród Beatki jest 100 razy piękniejszy w realu niż na zdjęciach. Niektóre rośliny to prawdziwe olbrzymki! A jakie zdrowe. Wszystkie rabaty ma przepięknie skomponowane.
Baaardzo Ci Beatko dziękuję za zaproszenie. Było przesympatycznie

No i wyszło szydło z worka że zdjęć nie umiem robić hihihihi no bo jak telefonem można zrobić zdjęcie dobre Miło czyta się takie sympatyczne słowa dodają otuchy !!! i uświadamiają że to co razem z eMem zrobiliśmy ma sens

KasiaWB napisał(a)
Bardzo serdecznie dziękujemy za zaproszenie i możliwość spędzenia popołudnia w pięknym ogrodzie i w doborowym towarzystwie Było super
Serdecznie pozdrawiamy Gospodarzy i ich całą Rodzinę a także wszystkich przybyłych Gości

Teraz wstawię kilka fotek, a pozostałe może uda się jutro

Wspaniali Gospodarze

Kasiu dziękuję za fotki w końcu mam z Piotrkiem zdjęcie i to w ogrodzie hihihi trzy lata na takie czekałam
Nam również było miło gościć tak sympatycznych gości !!!
Mirkowy ogród (początki) 08:47, 06 cze 2016

Do góry
Wiosenny rozmnażalnik rozchodnikowy
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 08:46, 06 cze 2016

Do góry
Anusia napisał(a)
Po wczorajszej kolejnej burzy czas na poranek z... Stipami

Nie noooo ... przyszłam do Ciebie i się załamałam ... moja stipa to 1/5 Twojej!!!
Jak Ty to zrobiłaś?
Mirkowy ogród (początki) 08:44, 06 cze 2016

Do góry
Pokażę jeszcze tył mojej działki
Tu pęcherznica w pełni kwitnienia ale ja najbardziej lubię jak przekwita wtedy te białe kwiaty robią sie bordowe i dają piękny kontrast.Po prawej stronie ta niższa pecherznica to 30 ukorzenionych patyków do przesadzenia jesienią na żywopłot.Nie wiem czy już sie nie pozrastały korzeniami .Miałam je w zeszłym roku posadzić no ale czasu mi zabrakło.
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 08:40, 06 cze 2016

Do góry
Anusia napisał(a)
Ostróżkowo

Ależ masz piękne ostróżki Cuuuuuudo
Z Pszenicznej ... 08:35, 06 cze 2016

Do góry
07_Rene napisał(a)
Dawno mnie u Ciebie nie było... ale się bylinówka rozrosła A jaka wielka ona
Bodziszki świetne. Podoba mi się u Ciebie. Sama się zastanawiam czy szałwii z żółtymi liliowcami nie połączę. Poczekam i zobaczę najpierw u Ciebie

Witam, bylinówka będzie duża, jak już nowe nasadzenia dorównają, a i różanka podrośnie to będzie kawał miejsca. Teraz już tylko dosadzania nawet pojedyńczych sztuk typu groszek wiosenny trafił w końcu na miejsce, miodunka dostała cień większych bylin, serduszka poszła w półcień i takie tam

Liliowce posadzone wiosną 2015 roku latem już kwitły, tak to wyglądało.
Rośnie tam też gipsówka ale już jej nie ma. Połączenie polecam, doszły do tego duetu jeszcze dzwonki skupione

Przyjazny ogród 08:24, 06 cze 2016

Do góry
Mocne kolorki - Knautia 'Thunder and Lightning', Iris 'Spring Plum'

Mirkowy ogród (początki) 08:18, 06 cze 2016

Do góry
Madziu robiłam z derenia trzy sadzonki i wszystkie się ukorzeniły.Z patyka trudniej i dłużej sie rośliny ukorzeniają.Teraz mam 30 sadzonek z berberysa już drugi tydzień w ziemi i żyją.Zobacz
Wszystkiego po trochu 08:10, 06 cze 2016

Do góry
No i dzisiejszy poranny obchód
Rhapsody in blue

Winchester Cathedral

Moja NN przeze mnie zdiagnozowana jako Swan Lake ale może się mylę?

Charles Austin

Ogrodowy song 08:05, 06 cze 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Reniu, to dla Ciebie
Te są z ub. roku i czują się znakomicie.

Tutaj moje z nasion:

Piękne te z ubiegłego roku ale te z nasion tez niczego sobie, na pewno większe od moich
W Kruklandii 08:05, 06 cze 2016

Do góry
Juzia napisał(a)

A czemu brzozowa jest nudna? No co Ty...
Różanka teraz jest może trochę pusta, ale za rok przynajmniej problemu nie będziesz mieć, że Ci róże w duchocie i ciasnocie chorują. Zobaczysz.... Trochę miejsca to zawsze mozliwośc na jakieś reorganizacje - kolejny plus.

Ścieżka zachęca do spaceru..

I gdzie Ty masz fiolet z czerwienią połączony?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies