I inne kwiatuchy
Pozwoliłam sobie pytanie do Oli
ale ja takich nie szukam
A znalazłaś już coś konkretnego? może skorzystam
na 5 cm okolo
A zdradzisz coś więcej?
Mam w domu specjalny kubełek na owocowo-warzywne resztki z kuchni. Nie trzeba codziennie latać.
Dokłanie...to była dobra zima
No i gdzie są?
Szał już jest
Ania, mam to samo, zastanawiam się o co chodzi Znowu Renia poszalała i pół ogrodu poprzesadzała
A to wykopywać będziesz czy jak? Ja na jesień sadziłam do donic i zadołowałam je w ziemi Zastanawiam się czy nie wziąć ich do domu aby ruszyły szybciej i na Wielkanoc na front wystawie...
Wszystko żyje Zawilce, jarzmianki, orliki, stipa, rozplenica (już przycięta), sesleria, molinia zaczyna, miscanty ok, RB rusza ... jednym słowem to była dobra zima dla roślin
Moje są na słońcu - dają radę
jejku, jak pieknie, czyściutko, wszystko zadbane - przepieknie - teraz pogoda piekna, jak wszystko ruszy do życia to dopiero będzie u ciebie szał
Pięknie, cudnie U nas dzisiaj słońca i tak zaglądam na to słoneczko i na ekran monitora
Kompost piękny. Polecam kompostownik zbity z dech. Zdecydowanie najlepiej się sprawdza. I kompost tak szybko w nim nie przesycha. Cudna wiosna u ciebie. Stokrotowe donice i doniczusie zachwycają!
Witaj. Przyszłam sie oficjalnie przywitać choć podglądam już od dłuższego czasu Twoje miejsce na ziemi. Ogród baaaardzo w moim stylu Jest pięknie a zakatek z śś mnie zauroczył. Ja planuję u siebie przy podjeździe też śś ale u mnie w okolicy nigdzie ich nie ma. Wszędzie mam daleko a żaden sklep internetowy, z którym sie kontaktowałam meilowo, nie odpisał. Jesli mogłabyś mi jakoś pomóc i podać kontakt do sprzedawcy świdośliw będę wdzięczna...
Miałam