cudne widoczkii tak czyściutko; miodzio
ślicznie zielono w ogóle nie widać ze zima była
Iryski w trawach wyglądają jak milion dolarów! Pięknie
Renia do tej pory miałam wrażenie że znam Twój ogród na pamięć ale chyba się pogubiłam...ty nie miałaś koło garażu aurea nana?? I żywopłot z cisow? Albo te fotki mnie jakoś zakrecily...
oo a przed hortki ci wymyśliłaś? I tufety gdzieś przenioslas
Miałam
Witaj. Przyszłam sie oficjalnie przywitać choć podglądam już od dłuższego czasu Twoje miejsce na ziemi. Ogród baaaardzo w moim stylu Jest pięknie a zakatek z śś mnie zauroczył. Ja planuję u siebie przy podjeździe też śś ale u mnie w okolicy nigdzie ich nie ma. Wszędzie mam daleko a żaden sklep internetowy, z którym sie kontaktowałam meilowo, nie odpisał. Jesli mogłabyś mi jakoś pomóc i podać kontakt do sprzedawcy świdośliw będę wdzięczna...
Kompost piękny. Polecam kompostownik zbity z dech. Zdecydowanie najlepiej się sprawdza. I kompost tak szybko w nim nie przesycha. Cudna wiosna u ciebie. Stokrotowe donice i doniczusie zachwycają!
Pięknie, cudnie U nas dzisiaj słońca i tak zaglądam na to słoneczko i na ekran monitora
jejku, jak pieknie, czyściutko, wszystko zadbane - przepieknie - teraz pogoda piekna, jak wszystko ruszy do życia to dopiero będzie u ciebie szał