Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:22, 17 paź 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Marzenko macham wieczornie

A ja do Ciebie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:05, 16 paź 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

uwielbiam Was, Dziewczyny...ja też idiot ... ino herbatkę popijam ... bez prądu

Ja też wypiłam herbatkę ale widzę że tą wiśnióweczką muszę porpawić bo mi się kominek nie chce rozgrzać
A mialam czytać..... Książkę.....

jaką książkę ... ??? ... proszę nie urywać w takim momencie ...

Może przed śmiercią zmęczę II cz V tomu Gry o tron....
Szczęściarza przeczytałam Tylko Lot samolotem bez dostępu do netu oderwal mnie od Was i pozwolił skonsumować co nieco drukowanego słowa pisanego.... Ale tę cz II tomu V to marnie widzę....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:01, 16 paź 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Ja też wypiłam herbatkę ale widzę że tą wiśnióweczką muszę porpawić bo mi się kominek nie chce rozgrzać

Ja mam pracę domową ... z pracy ... leży obok .... ale "chiba" nie dam rady ... trudno ... będzie dwója

Ja sobie taką pracę zostawiam na poranki. O 6:00 mam tak jasny umysł, źe przeczytanie dwóch umow i wpisanie uwag zajmie mi 15 minut a wieczorem godzinę....
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:52, 16 paź 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
No ta chmura to nam najpierw strachu napędziła zanim się zorientowaliśmy, że to chmura.

Ups a ja myśłałam , że to jakieś zdjęcia z netu... A czesto u Ciebie takie chmury się tworzą???? Może to elektorownia ekspodowala a Ty nie zauważyłaś???

Ja tylko jeden kieliszek wiśniówki wypilam a wpadlam na 5 stronę i mi się pomyliło że to zdjęcia z weekendu....

I wiesz co to chyba dobrze, bo zobaczyłam jak Twój ogród się zmienił pod wpływem ogrodowiska
Buki obejrzalam - to ja taka cierpliwa do czeronych nie bedę. Przesądziłaś, będa graby lub buki zielone.... Zaobserwuj proszę jak zimą będzie ten zakątek wygalądał. Ciekawa bowiem jestem czy buki bardziej łysieją zimą niż graby?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:48, 16 paź 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
hmmm ja chyba je posadziłam za gęsto, ale właśnie były takie mikrusy a widzę, że one potrafią urosnąć...

Wg mnei zajmują ok

Zobacz co tu piszą z gęstością sadzenia.... Ja na 4 m2 mam 6 szt i jest baaaaardzo gesto. Ale może tak lepiej wyglądają???
http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Rosa%20'The%20Fairy'&lang=1
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:46, 16 paź 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Marzena, wstawiłam u siebie zdj. buka dla Ciebie - especially for you

Lecę to you
Rododendronowy ogród II. 22:45, 16 paź 2012

Do góry
Bożenko czyźbym w ostatniej chwili zdążyła przybiec z życzeniami z okazji ROCZKU na OGRODOWISKU
Dziękuję że jesteś z nami
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:12, 16 paź 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Gosiu! Dziękuję! Nareszcie mam czas, żeby bez wyrzutów sumienia, że zaniedbuję dom i rodzinę, po prostu w spokoju poczytać, a zaległości mam przeogromne

Wypoczynku, spokoju i miłej lektury ogrodowiska Ci życzę. Cieszę się, że już lepiej się czujesz. Ściskam mocno!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:10, 16 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Iza kobieto o krowich oczach nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. TEraz świadomie będziesz uprawiała bukszpany

Kobieta o krowich oczach Brzmi pięknie. prawie jak lubieżnie nieskromna
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:09, 16 paź 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:09, 16 paź 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
nosz ... Madżenka ... a ja idiot herbatkę imbirową z sokiem pigwowym popijam ... czasami to samej mi do siebie sił brakuje

Poczęstowałabym ale za daleko
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:07, 16 paź 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
fairy śliczne, ciekawe czy u mnie w przyszłym roku tak podrosną ciekawe, czy jeśli za bardzo wybujają to można je podciąć?

Kasia ja ciacham nadmiernie wybujałe pędy jeśli mi przeszkadzają. Jesienią też je lekko ciachnę te najdłuższe a potem wiosną mocniej. Mimo że fairy nie tnie sie mocno, to ja muszę ją trochę wyregulować bo mi się rozszalała. Te które dzisiaj pokazywłam kupione były w obi w czerwcu i baaaaardzo zabiedzone....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:05, 16 paź 2012

Do góry
nosz ... Madżenka ... a ja idiot herbatkę imbirową z sokiem pigwowym popijam ... czasami to samej mi do siebie sił brakuje
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:05, 16 paź 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
te fairy to wariatki ... moja wizja szpaleru "lawenda - fairy - lawenda" ... zweryfikowana ... róże poszły do "zagajnika róż" lawenda została w towarzystwie lawendy ... bukszpan pilnuje ... porządku ...

Ślicznie, Danusiowo w przyszlym roku jak bujną to przejść przez ogródek nie będziesz mogła
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:04, 16 paź 2012

Do góry
AniaDS napisał(a)
Witaj Marzenko .
Nie mogę się napatrzec ani na różę ani na zawilce, ale dają czadu jeszcze .

Aniu coś im się chyba pomieszalo... Moja jedyna austinka również ma kolejne pąki, chyba zdąży ponownie zakwitnąć, bo ma być jeszcze baaardzo ciepło
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:02, 16 paź 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenko roślinki z twoich zdjęć wywracają mi do góry nogami pojęcie czasu ... 17 lat temu zabroniłam małżowi sadzić bukszpany (wiem ... wiem to grzech ciężki i każdy sąd dałby mu rozwód ) ... bo za wolno rosną ... wyobrażasz sobie jakie by one dziś były !!! ... no ale ciesze się nie zasadziłam potwora bo moje areały by tego nie zniesły ))

I dobrze bo by teraz były z Twoich bukszpanów wieeeeelkie potwory..... Przecież wcześniej ogrodowiska by nie było I nie daj Boże puściłabyś je samopas????
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:00, 16 paź 2012

Do góry
Izuś ja sobie nalewki malinowej nalałam, co to się po czerwcowym spotkaniu ogrodowiskowym ostała, bo przymarzłabym do fotela bo coś czuje, że mnie łamie z tego zimna
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:57, 16 paź 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Irenko ja mam postanowienie absolutnie nic w sobie nie zmieniać ... i tego bendem sie trzymać a nawet bronic jak niepodległości ... tylko niewielu wygrywa z matką natura ... cmok

Betyś oj zapowiada się, że nudzić się n ie będziemy ... buziak

I taką Cię ljublju
Zielony galimatias 20:52, 16 paź 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Evus....
....jeszcze do teraz czuje swoj zapach kawusi jaki zostal po mojej porannej wizycie u Ciebie z 7.26....tylko ty za mocno spalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....a co do francuskiego mozesz wpasc na korepetycje...ale "one" po francusku tez nie teges.....

Betyś, .. a chrapałam?.. bo wiesz, jak sen mocny to nie panuję nad nosem jutro nastawię budzik na 5:30 Będziemy kawusiać

To ja do Was o 6:00 dołączę
Ogród Bogusława 20:44, 16 paź 2012

Do góry
boguslaw_r_ napisał(a)
Dalsze poszukiwania i efekt ok. 1000 szt na ok 30 m2

Ożesz przyszłam w poszukiwaniu zdjęć pędraków ale takiej teksańskiej masakry piłą mechaniczną to ja się nie spodziewałam.... Znalazłam dwie sztuki pędraków i byłam przerażona!
Boguś Ty jesteś jakiś heros jeśli taki widok wytrzymałeś bez utraty przytomności
Muszę chyba dojść do siebie aby taki piękny wątek przeczytać
Już się nauczyłam i zamiast bonasai z dwóch sosenek będę NIWAKI kształtować
pozdraiwam i będę u Ciebie nie raz gościć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies