kochani bardzo dziekuje za miłe słowa i odwiedzinki "))) poodpisuje za chwilke a teraz wrzuce fotki korzystajac z mozliwosci rannych )) dzis mam wolne tralalla i zaraz ide w ogrodek )))
Nie wiem czy pisałam to u siebie, czy u kosolki, ale ja mam mydło potasowe z Florovitu o zapachu czosnku (ta informacja jest drobnym drukiem dopisana, pani w sklepie nie słyszała o mydle czosnkowym). Trzeba czytać etykiety.
Jeżówki mi się chyba rozsiały.
I zawilce jesienne
Ciekawe czy im moja ziemia spasuje, ale przy różach i ich nawożeniu może być im dobrze.
Ku pokrzepieniu serc... Tyle zostało mi z carex FC
Kilkanaście kępek do kosza
W sklepie ogrodniczym. Ja lubię kupować w takim małym sklepie dla rolników, bo oni zorientowani są. Jak kiedyś chciałam mocznik kupić w sklepie wielobranżowym, to było ciekawie A w supermarketach nigdy nie mogę znaleźć tego, czego szukam.
Fotki nie usuwaj Musze oddzielić swoją odętkę od tej drugiej rośliny.
Patrz... czosnki od Ciebie się pozbierały.
Od kilku dni mam takich gości na świerkach. Przychodzą 3 wiewiórki i zjadają coś na świerkach. Żerują do południa a później gdzieś znikają. Na świerkach są też gniazdka różnych ptaków, najbardziej słychać zbuntowaną samiczkę gołębią. Jak tylko któraś wiewiórka pojawia się za blisko jej gniazda dostaje ostrzeżenie.