Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:47, 05 cze 2016

Bogdzia napisał(a)
Ławeczka cudna, tez bym posiedziała.

Bogdziuuuu ja nie wiem , czy sie do Kindzi wybierasz , ale jesli tak , to od niej jest już do mnie caaaalkiem niedaleko tak wiec..zapraszam serdecznie
gierczusia 19:52, 05 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

To gdzie tę trawkę schowałaś, że my takiego byka nie zauważyłyśmy w Twoim ogrodzie? Jednak jest pojemny

Achhhhh no byk siedział zamkniety w garazu z powodow czysto estetycznych

Bea napisała
Nie na darmo Ela ma tytył "Miszcza upychania".
Nawet byk się zmieści i nie koniecznie musi być go widać.
Na tym polega mistrzostwo. Dzięki za trawkę

... Bo ja Beatko rozszerzam zakres swojej dzialalnosci upychylaniczej na garaz na przykład
A na podziekowania jeszcze czas

Sciskam moocno
Ewa777 20:00, 05 cze 2016

Wczoraj moi goście wypatrzyli u mnie jaszczurkę w ogrodzie Ale miałam radochę Nie wiedziałam, ze u mnie jaszczurka mieszka
gierczusia 20:00, 05 cze 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Super. Kolejne spotkanie. Swietna ekipa. Ogród piękny to oczywiste.

Lukasz .. Wiesz ,że slowa piekny nie slyszalam jeszcze w odniesieniu do swego ogrodu...hmmmm...kuuuleeee, jakie to mile

Ale tak z drugiej strony to Ci powiem ,ze to Dziewczyny były laskawe dla mego malenstwa nie obfocily na przyklad kompostownika, który jednak pójdzie precz..,, ani figi , która standardowo nadal jest bezlistna
A tak a propos ekipy...bardzo mi bylo zal , że nie zmieszcze Was wszystkich
gierczusia 20:03, 05 cze 2016

Ewa777 napisał(a)
Wczoraj moi goście wypatrzyli u mnie jaszczurkę w ogrodzie Ale miałam radochę Nie wiedziałam, ze u mnie jaszczurka mieszka

Wrzucilam Ci siostre Zuzy czyli Brunhilde do torebki jak bylas .... ciesze sie,ze dotarla

A tak na powaznie pewnie masz tam cala rodzinke teraz sa juz mlode..prawie czarne
Buziole
gierczusia 20:35, 05 cze 2016

A poniewaz zawsze dostaje bure,że jest mało fotek ( żeby nie bylo...calkowicie zasłużona ) musze się starac o poprawę tak wiec
Widok z mojej kanapy

Oraz studium kwiatow wiciokrzewu wedlug mnie to najwdzieczniejsze pnacze kwitnie od wiosny az do zimy..nie ma z nim zadnych problemow polecam

Ewa777 20:41, 05 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Wrzucilam Ci siostre Zuzy czyli Brunhilde do torebki jak bylas .... ciesze sie,ze dotarla

A tak na powaznie pewnie masz tam cala rodzinke teraz sa juz mlode..prawie czarne
Buziole

No patrz, nie dopilnowałam torebki Ale to celowe było, bo bardzo chciałam mieć jaszczurkę w ogrodzie Czy Ty myślisz, że one jedzą opuchlaki?

Śliczne masz te rododendrony Czy one Ci jeszcze kwitną?
malgorzata_s... 20:53, 05 cze 2016

No i jak cudnie wiciokrzew pachnąNa całki ogród
anna_g 21:43, 05 cze 2016

Drugie życie śmieci w Waszym wykonaniu bardzo mi sie podoba
Może ławeczkę do Kasi przywieź to wszyscy posiedzą no dobra może nie na raz (pomimo, że pojemna) ale tak na zmianę
Twój wiciokrzew mnie zawsze zadziwiał - taki fajny i ładny i bez mszyc- u mnie zawsze na nim było pełno aż go wyciepałam... A jaszczurki to niezmiennie zazdraszczam bo u mnie to chyba jednak żadna nie mieszka. Pozdrawiam
Urszulla 23:57, 05 cze 2016

Pojemna ta ławeczka ładne wszystko