Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród u stóp klasztoru 23:13, 30 kwi 2012

Do góry
Kolejny raz kocimiętka

Bodziszki

Cudne narcyzy - Alinka kompletnie nie wie skąd się tam wzięły

śliczne okazy tiarelek

Ogród u stóp klasztoru 23:12, 30 kwi 2012

Do góry
Nowa rabata - też górka z kompostu

Zaczynają kwitnąć orliki

Kwitną prymule

Ogród u stóp klasztoru 23:11, 30 kwi 2012

Do góry
Różanka

Bukszpany wyhodowane z patyczków

Przepiękne łany kocimiętki - dostałem spore kępy

Tutaj podwyższona rabata z różnościami - wszystko chowane na kompoście - rośliny pięknie rosną

Ogród u stóp klasztoru 23:08, 30 kwi 2012

Do góry
Zamieszczam relację ze spotkania z Alinak - niestety zdjęcia właścicielki cudnego ogrodu brak - mam kawałek ręki tylko Za to ogród jest przepiękny - powierzchnia też robi ogromne wrażenie. Ale co tu dużo pisać - lepiej pokazać

A tu już tyły

Świeżutka rabata na boku domu

Ten powojnik cierpiał na uwiąd - teraz ma co najmniej 1.50 m

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:59, 30 kwi 2012

Do góry
Wysłałem maila - zobaczymy co z tego wyniknie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:56, 30 kwi 2012

Do góry
Sebek, wiem co czujesz. U mnie też ciągle jakieś wpadki w tych zamówieniach. Nie wiem co ci ludzie sobie myślą. Toż to jakaś plaga i kombinatorstwo! Czekam jeszcze na hosty i trawy. Już się nie ekscytuję tymi paczkami, a raczej już mam obawy przed ich otwieraniem. Ale nie poddawaj się - mi się w dwóch przypadkach udało postawić na swoim. Trzymam kciuki.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:42, 30 kwi 2012

Do góry
Dzięki Aniu - tak zrobię - właściwie za chwilę.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:21, 30 kwi 2012

Do góry
Alinko - czekam do jutra jak się sprawa potoczy - na razie lecę do Twojego wątku wstawiać zdjęcia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:17, 30 kwi 2012

Do góry
Sebek tak właśnie myślałam sobie żeby nie powtórzyła się tobie przygoda , którą ja przeżyłam w tamtym roku z bukszpanami z allegro . dostałam dokładnie takie same . Danusia ma racje jak kimnąłeś kup teraz to zwróć , ale jak kupiłeś poza allegro to nie masz szans .zlekceważy cie tak samo jak mnie .

bardzo miło upłynął nam czas . powodzenia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:16, 30 kwi 2012

Do góry
Jutro będę do niego dzwonić - jeśli będzie on spokojny i miły to ja także będę panować nad emocjami, jak nie to go chyba kilnę przez ten telefon. Zobaczymy co każe zrobić sprzedawca. Alina też u niego kupowała i dopiero u siebie mi powiedziała w jakim przyszły stanie - a zimy wieeele nie przetrwało...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:12, 30 kwi 2012

Do góry
Jeśli nie uschną Matko, Sebek tak mi Cię szkoda
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:09, 30 kwi 2012

Do góry
Sebek, fotki super! ten tulipanek pod słoneczko cudny jest
co do bukszpanów, to szkoda, że posadziłeś, można byłoby odesłać. Nie wyglądają dobrze.....ciekawe czy w ogóle przeżyją
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:09, 30 kwi 2012

Do góry
Marzenko - robisz śliczne zdjęcia

a mebelki cudne - tak jak zakupy Dodaj może wilczomlecz diamond frost do surfini - to bardzo zgrany duet
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:04, 30 kwi 2012

Do góry
Dla porównania bukszpany z Wrocławia - również sprzedawane jako 30 - centymetrowe - są nawet większe

Tutaj posadzone - po drugiej stronie jest inaczej i weszły dwie sztuki - zostały mi dwa - chyba pójdą pod huśtawkę.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:01, 30 kwi 2012

Do góry
''Oto bukszpany 30 cm o owalnym kształcie" Takie przyjechały - uciśnięte w kartonie i całkowicie wytrząśnięte z ziemi, przesuszone

Z daleka niby obwódka wyszła, ale z bliska wygląda to okropnie...

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:54, 30 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Kochani - ledwie żyję. Posadziłem te bukszpany. Jest jeden problem - SĄ OKROPNE!!!! Przysłali je w ogóle bez ziemi, wysuszone, małe, przymarznięte - zamiast obwódki mam straszydło koło domu Jak przytnę te przemarznięte części to zostaną może 5 cm-owe sadzonki, które nawet wątpię, czy się przyjmą... Jest tak zły jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro do niego zadzwonię i go "pozdrowię" - ciekawe jaka będzie odpowiedź.

A z miłej części dnia jest ta wiadomość, że byłem w ogrodzie Alinak - jeju jak tam jest przepięknie - mam dużo zdjęć. Alinka jest przemiłą osobą - miło nam sie gadało. No i jak obficie zostałem obdarowany - pół angielskiej tymi roślinami obsadzę!!!

Odeślij je i żądaj zwrotu pieniędzy, bo towar jest niepełnowartościowy inaczej obsmarujesz ich w opiniach.

A Alinkę ściskam serdcznie

Danusiu - jeśli by zwrócili pieniądze to bym to przeżył, a tak to tyle się tego usadziłem - sam nie wiem co zrobię. Albo wymienię albo tak jak pisałem zwrot kosztów i czekanie.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:53, 30 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Jest znak wodny - także ryzyko mniejsze.

Znak wodny to raz, będą wybierać takie, z którymi nic nie trzeba robić bo idą na łatwiznę, a poza tym ty masz oryginał większy a oni tylko 640x480. Udowodnienie że się jest autorem nie jest trudne, bo masz większy oryginał. Dlatego robię duże zdjęcia (średnio 5.600 x 3.700).

Danusiu - przed dodaniem zmniejszam zdjęcia, bo długo się ładują - także mam takie samo.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:37, 30 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Kochani - ledwie żyję. Posadziłem te bukszpany. Jest jeden problem - SĄ OKROPNE!!!! Przysłali je w ogóle bez ziemi, wysuszone, małe, przymarznięte - zamiast obwódki mam straszydło koło domu Jak przytnę te przemarznięte części to zostaną może 5 cm-owe sadzonki, które nawet wątpię, czy się przyjmą... Jest tak zły jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro do niego zadzwonię i go "pozdrowię" - ciekawe jaka będzie odpowiedź.

A z miłej części dnia jest ta wiadomość, że byłem w ogrodzie Alinak - jeju jak tam jest przepięknie - mam dużo zdjęć. Alinka jest przemiłą osobą - miło nam sie gadało. No i jak obficie zostałem obdarowany - pół angielskiej tymi roślinami obsadzę!!!

Odeślij je i żądaj zwrotu pieniędzy, bo towar jest niepełnowartościowy inaczej obsmarujesz ich w opiniach.

A Alinkę ściskam serdcznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:35, 30 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Jest znak wodny - także ryzyko mniejsze.

Znak wodny to raz, będą wybierać takie, z którymi nic nie trzeba robić bo idą na łatwiznę, a poza tym ty masz oryginał większy a oni tylko 640x480. Udowodnienie że się jest autorem nie jest trudne, bo masz większy oryginał. Dlatego robię duże zdjęcia (średnio 5.600 x 3.700).
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:21, 30 kwi 2012

Do góry
Ze sklepu e-iglaki - sklep e-market to to samo - nie kupujcie tam nigdy w życiu!!!!! Niedługo wrzucę zdjęcia - tylko się trochę ogarnę, bo przed chwilą wróciłem z sadzenia...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies