Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 21:21, 30 kwi 2012

Ze sklepu e-iglaki - sklep e-market to to samo - nie kupujcie tam nigdy w życiu!!!!! Niedługo wrzucę zdjęcia - tylko się trochę ogarnę, bo przed chwilą wróciłem z sadzenia...
bociek 21:24, 30 kwi 2012

No toz o e-iglakach byla gdzies mowa
Gardenarium 21:35, 30 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Jest znak wodny - także ryzyko mniejsze.

Znak wodny to raz, będą wybierać takie, z którymi nic nie trzeba robić bo idą na łatwiznę, a poza tym ty masz oryginał większy a oni tylko 640x480. Udowodnienie że się jest autorem nie jest trudne, bo masz większy oryginał. Dlatego robię duże zdjęcia (średnio 5.600 x 3.700).

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:37, 30 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Kochani - ledwie żyję. Posadziłem te bukszpany. Jest jeden problem - SĄ OKROPNE!!!! Przysłali je w ogóle bez ziemi, wysuszone, małe, przymarznięte - zamiast obwódki mam straszydło koło domu Jak przytnę te przemarznięte części to zostaną może 5 cm-owe sadzonki, które nawet wątpię, czy się przyjmą... Jest tak zły jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro do niego zadzwonię i go "pozdrowię" - ciekawe jaka będzie odpowiedź.

A z miłej części dnia jest ta wiadomość, że byłem w ogrodzie Alinak - jeju jak tam jest przepięknie - mam dużo zdjęć. Alinka jest przemiłą osobą - miło nam sie gadało. No i jak obficie zostałem obdarowany - pół angielskiej tymi roślinami obsadzę!!!

Odeślij je i żądaj zwrotu pieniędzy, bo towar jest niepełnowartościowy inaczej obsmarujesz ich w opiniach.

A Alinkę ściskam serdcznie

Instagram Ogrodowiska
Sebek 21:53, 30 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

Jest znak wodny - także ryzyko mniejsze.

Znak wodny to raz, będą wybierać takie, z którymi nic nie trzeba robić bo idą na łatwiznę, a poza tym ty masz oryginał większy a oni tylko 640x480. Udowodnienie że się jest autorem nie jest trudne, bo masz większy oryginał. Dlatego robię duże zdjęcia (średnio 5.600 x 3.700).

Danusiu - przed dodaniem zmniejszam zdjęcia, bo długo się ładują - także mam takie samo.
Sebek 21:54, 30 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

Kochani - ledwie żyję. Posadziłem te bukszpany. Jest jeden problem - SĄ OKROPNE!!!! Przysłali je w ogóle bez ziemi, wysuszone, małe, przymarznięte - zamiast obwódki mam straszydło koło domu Jak przytnę te przemarznięte części to zostaną może 5 cm-owe sadzonki, które nawet wątpię, czy się przyjmą... Jest tak zły jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro do niego zadzwonię i go "pozdrowię" - ciekawe jaka będzie odpowiedź.

A z miłej części dnia jest ta wiadomość, że byłem w ogrodzie Alinak - jeju jak tam jest przepięknie - mam dużo zdjęć. Alinka jest przemiłą osobą - miło nam sie gadało. No i jak obficie zostałem obdarowany - pół angielskiej tymi roślinami obsadzę!!!

Odeślij je i żądaj zwrotu pieniędzy, bo towar jest niepełnowartościowy inaczej obsmarujesz ich w opiniach.

A Alinkę ściskam serdcznie

Danusiu - jeśli by zwrócili pieniądze to bym to przeżył, a tak to tyle się tego usadziłem - sam nie wiem co zrobię. Albo wymienię albo tak jak pisałem zwrot kosztów i czekanie.
Sebek 22:01, 30 kwi 2012

''Oto bukszpany 30 cm o owalnym kształcie" Takie przyjechały - uciśnięte w kartonie i całkowicie wytrząśnięte z ziemi, przesuszone

Z daleka niby obwódka wyszła, ale z bliska wygląda to okropnie...

Sebek 22:04, 30 kwi 2012

Dla porównania bukszpany z Wrocławia - również sprzedawane jako 30 - centymetrowe - są nawet większe

Tutaj posadzone - po drugiej stronie jest inaczej i weszły dwie sztuki - zostały mi dwa - chyba pójdą pod huśtawkę.

anula_wn 22:09, 30 kwi 2012

Sebek, fotki super! ten tulipanek pod słoneczko cudny jest
co do bukszpanów, to szkoda, że posadziłeś, można byłoby odesłać. Nie wyglądają dobrze.....ciekawe czy w ogóle przeżyją
Gardenarium 22:12, 30 kwi 2012

Jeśli nie uschną Matko, Sebek tak mi Cię szkoda

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies