Ze sklepu e-iglaki - sklep e-market to to samo - nie kupujcie tam nigdy w życiu!!!!! Niedługo wrzucę zdjęcia - tylko się trochę ogarnę, bo przed chwilą wróciłem z sadzenia...
Znak wodny to raz, będą wybierać takie, z którymi nic nie trzeba robić bo idą na łatwiznę, a poza tym ty masz oryginał większy a oni tylko 640x480. Udowodnienie że się jest autorem nie jest trudne, bo masz większy oryginał. Dlatego robię duże zdjęcia (średnio 5.600 x 3.700).
Kochani - ledwie żyję. Posadziłem te bukszpany. Jest jeden problem - SĄ OKROPNE!!!! Przysłali je w ogóle bez ziemi, wysuszone, małe, przymarznięte - zamiast obwódki mam straszydło koło domu Jak przytnę te przemarznięte części to zostaną może 5 cm-owe sadzonki, które nawet wątpię, czy się przyjmą... Jest tak zły jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro do niego zadzwonię i go "pozdrowię" - ciekawe jaka będzie odpowiedź.
A z miłej części dnia jest ta wiadomość, że byłem w ogrodzie Alinak - jeju jak tam jest przepięknie - mam dużo zdjęć. Alinka jest przemiłą osobą - miło nam sie gadało. No i jak obficie zostałem obdarowany - pół angielskiej tymi roślinami obsadzę!!!
Odeślij je i żądaj zwrotu pieniędzy, bo towar jest niepełnowartościowy inaczej obsmarujesz ich w opiniach.
A Alinkę ściskam serdcznie
Danusiu - jeśli by zwrócili pieniądze to bym to przeżył, a tak to tyle się tego usadziłem - sam nie wiem co zrobię. Albo wymienię albo tak jak pisałem zwrot kosztów i czekanie.
Sebek, fotki super! ten tulipanek pod słoneczko cudny jest
co do bukszpanów, to szkoda, że posadziłeś, można byłoby odesłać. Nie wyglądają dobrze.....ciekawe czy w ogóle przeżyją