Rododendrony najlepiej cieniować włókniną lub siatką. Jednak mojej hortensji jak jej brakło wody słońce dało popalić - a raczej przypalić - wszystkie kwiaty zwiędły, liście też - wziąłem ją do domu, zroszyłem, podlałem i rankiem już była jak nowa Z rododendronami będzie podobnie - najwyżej zrób duuużo zdjęć teraz I może spróbuj cieniować na próbę jednego - zobaczysz czy będzie różnica
Sebek mam jeszcze więcej ale nie wszystkie rozkwitły, dziś mnie zadziwiły liliokształtne , zaraz pokażę. Irenko i Joanko rzodkiewka oczywiście pyszna, ma zapach bo ta sklepowa to nie bardzo. A Sprinter przy okazji cos tam zje. On sobie tak lata po trawie to ma zielonego pod dostatkiem. Bocku trzmielinki przemarzają to fakt, ale jednak chyba będzie jakieś wyższe coś. Jeszcze pomyślałam o katalpach, bo tańsze od Umbry, ale wiśnie najpiękniejszą mają koronę. Aniu asc nawet jak jeszcze nie masz nic w szklarni to szybko urośnie przy takiej pogodzie.
Sebek piękne zdjęcia i rośliny Na wstępie przepraszam, że nie byłam w sobotę na wystawie. W ostatniej chwili klientka przełożyła spotkanie akurat na 15 Nie miałam do Was żadnego tel. żeby zawiadomić, że mnie nie będzie o tej porze Ale byłam dziś Cała happy A teraz coś zabawnego Ci napiszę - z wystawy przywiozłam dziś 2 ŻURAWKI!!!!!!!!!!!!! Jak przeczytałam, że Ty też, to się uśmiałam Przepraszam, że mnie nie było o umówionej porze. Ściana z bratków też mnie przyciągnęła A cisy masz idealne czekam na nasadzenia.
No szkoda, że się nie spotkaliśmy - może za rok
A jakie te żurawki - jeszcze napisz, że też te pomarańczowo miodowe to padnę razem z Tobą
Mam nadzieję, że masz ładne zdjęcia tej ściany? Bo mi rozmazane wyszły
I to tyle ze storczyków. Chciałbym podkreślić, że zdjęcia pochodzą z tylko jednego stoiska - drugie ( bo były dwa) z kwitnących miało tylko białe falenopsisy...
Sebek piękne zdjęcia i rośliny Na wstępie przepraszam, że nie byłam w sobotę na wystawie. W ostatniej chwili klientka przełożyła spotkanie akurat na 15 Nie miałam do Was żadnego tel. żeby zawiadomić, że mnie nie będzie o tej porze Ale byłam dziś Cała happy A teraz coś zabawnego Ci napiszę - z wystawy przywiozłam dziś 2 ŻURAWKI!!!!!!!!!!!!! Jak przeczytałam, że Ty też, to się uśmiałam Przepraszam, że mnie nie było o umówionej porze. Ściana z bratków też mnie przyciągnęła A cisy masz idealne czekam na nasadzenia.