Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Joanka 20:39, 29 kwi 2012

Sebek napisał(a)

O, proszę, jaki narodowy
Sebek 20:45, 29 kwi 2012

Dzięki wszystkim - przed chwilą zrobiłem wianek na lato - nie robiliśmy u Gabrieli to chociaż u siebie zrobiłem

monteverde 20:46, 29 kwi 2012

Piękny Sebku ten biało czerwony papuzi kosteczka super wyszła i kostka na obrzeża też fajnie położona a takich narcyzów nie mam ciekawa jestem jak nam rozkwitną te tulipki o biało zielonych listkach wpadnę tu jeszcze teraz miałam zaległości aż 10 stron
MilenaP 20:48, 29 kwi 2012

Sebek piękne zdjęcia i rośliny Na wstępie przepraszam, że nie byłam w sobotę na wystawie. W ostatniej chwili klientka przełożyła spotkanie akurat na 15 Nie miałam do Was żadnego tel. żeby zawiadomić, że mnie nie będzie o tej porze Ale byłam dziś Cała happy A teraz coś zabawnego Ci napiszę - z wystawy przywiozłam dziś 2 ŻURAWKI!!!!!!!!!!!!! Jak przeczytałam, że Ty też, to się uśmiałam Przepraszam, że mnie nie było o umówionej porze. Ściana z bratków też mnie przyciągnęła A cisy masz idealne czekam na nasadzenia.
Sebek 20:54, 29 kwi 2012

MilenaP napisał(a)
Sebek piękne zdjęcia i rośliny Na wstępie przepraszam, że nie byłam w sobotę na wystawie. W ostatniej chwili klientka przełożyła spotkanie akurat na 15 Nie miałam do Was żadnego tel. żeby zawiadomić, że mnie nie będzie o tej porze Ale byłam dziś Cała happy A teraz coś zabawnego Ci napiszę - z wystawy przywiozłam dziś 2 ŻURAWKI!!!!!!!!!!!!! Jak przeczytałam, że Ty też, to się uśmiałam Przepraszam, że mnie nie było o umówionej porze. Ściana z bratków też mnie przyciągnęła A cisy masz idealne czekam na nasadzenia.

No szkoda, że się nie spotkaliśmy - może za rok

A jakie te żurawki - jeszcze napisz, że też te pomarańczowo miodowe to padnę razem z Tobą

Mam nadzieję, że masz ładne zdjęcia tej ściany? Bo mi rozmazane wyszły

Tutaj dodaj zdjęcia z wystawy jak masz
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1616-35-wiosenna-wystawa-ogrodnictwa-w-krakowie-i-spotkanie-u-gabrieli?page=8#post_3

A na nasadzenia czekaj jutro późnym wieczorem, bo bukszpany mają przyjechać między 18 a 20 - i wtedy je będę sadzić Już się nie mogę doczekać
Asik 20:57, 29 kwi 2012

Piękne dekoracje - pomysł na wolne dni.
MilenaP 22:10, 29 kwi 2012

Sebek, nie kupiłam tej odmiany co Ty bo mam podobną moją marmoladkę ale i tak to niesamowite, że przywieźliśmy te same rośliny i w tej samej liczbie zdjęcia wrzucę tam gdzie poleciłeś, ale moje 2 muszą być u mnie
BEATA_S 22:17, 29 kwi 2012

Sebek napisał(a)

Tutaj próbowałem zrobić artystyczne zdjęcia na tle nieba

ŁAŁ!!!! Cudne ujęcie !
ell 23:04, 29 kwi 2012

Sebek śliczne tulipany, a cisy niesamowite.
Świetne zdjęcie tego białego tulipanka.
Sebek 23:11, 29 kwi 2012

Mam więcej - jutro też porobię