Za to trawy już duże U mnie w powijakach dopiero.
Piękne masz orliki, cudne
Mam Carex kupiony jako elata i drugi jako golden bolwes. Porównam wkrotce czy to te same trawy
ok ... udało się bez chwastów Na półki i siatkę poukładam czarne otoczaki , jeszcze tego nie zrobiłam ..
obiecuję Pokazywałam tę ścianę mojej znajomej, pewnie będzie do Ciebie pisała w sprawach szczegółów
Upsss ale ja tam teraz duże chwastowisko ... Jak obiecujesz , że tego widzieć nie będziesz to chętnie wstawię
Sylwia czy ja mogę prosić o zdjęcie Twojej ściany wodnej
Lany czosnkowe są niesamowite Cudny widok W tym roku na jakie jednoroczne stawiasz? Dojrzałem kocanki i purpurowe surfinie
jeżówki zarosły mi trawy smosiejki jeżówki uwielbiam listki ambrowca
No są! wiesz co, ja też dziś z bliska sfocę te swoje starsze i nowe okazy, jeszcze raz porównamy, czy na początku kwitły na czarno?
Anetko a co to jest to zolte plozoce obok bukszpanow? Trzmielina? Cuda jak zwykle u Ciebie!
To ci powiem, że identycznie wyglądają, patrząc na foty, twoje młode rośliny, bo różnią się tylko pokrojem, ale to może zalezy od wieku, kwiatostan taki sam, no i nie wiem czy paseczki sa u ciebie?
Ale super ......i bez tulipanów twój ogród zachwyca....... A orliki te ciemne masz bossskie... Ni ciekawie wygląda ta szałwia na przedpłociu, musze popytac wujka Google o nią i.....i miałam juz nic nie kupować Buziaki !
zerknij do mnie wstawiłam fotkę tych moich carexów
Ana Jeśli kupiłam Nigrę w maju, to mam ją ciąć w czerwcu i, jeśli tak, jak mocno?
Myślę, że nie, choć podobne, jak kwitnie ten Bowles? Mniej więcej do 40 cm, zwarta ładna kępa, góra liści się przewiesza, wiosną ścinasz, jak wszystkie inne trawy.Jedno, co stwierdzam, lubią wilgoć. Moje sa regularnie podlewane. tu miałam 2, jeszcze wcisnęłam 5, plama widoczna z daleka