Andziurex - dziękuję , że podzieliłaś się informacją odnośnie produkcji nasion .... Moja Nova Zembla jest posadzona bardzo blisko tuji ok 0,5m , dlatego spowalniam jej wzrost poprzez uszyczywikanie młodych przyrostów .
Sebuś - taki los ogrodnika

bez pracy nic w ogrodzie nie będzie ładnie wyglądało

Oczekuję sprzyjających warunków tzn . słońca i wyższej temperatury
Olili - to dobrze
Madżenka - dziś podoba się to , jutro co innego ... Pewnie z dzisiejszego punktu siedzenia wybrałabym coś innego ? Już mam pomysł , jak przerobić ogród jak doczekam emerytury
Liście z brzozy nie będą mi przeszkadzać , nie dostaną się niecki z wodą , jest założona siatka pod tym co widać

a i otoczaki będą
Aleksandra - dobrze
Panda - donica przy ścianie gabionowej jest wylana z betonu i pomalowana farbą do betonu ...
Ana Art. - no tak się powykręcałam , że udało mi się ukryć to i owo
Karolina 84 - podobno można łączyć przeparaty . Ale mus o to zapytać kogoś kto się na tym zna . Jeśli nie uda Ci się znaleźć informacji to można zapodać preparat na grzyba i na drugi dzień na robala ... Powtórzyć zabieg po 7-10 dniach ... Nie więcej niż trzy zabiegi tym samym preparatem ...Pamiętaj o tym , że nie może padać przynajmniej 3-4 godziny po oprysku ...i temperatura powietrza powyżej 12-15st... Piszę , bo temperatury teraz nie rozpieszczają , szczególnie moje rejony ... Rano 8 stopni
Kasia - u mnie spadek terenu ... Miałam skalniaki przy tarasie kiedyś a i tak ciężko postawić trampolinę tudzież basen ... Dlatego dodatkowe koło w trawniku ze sztuczną zieloną nawierzchnią przygotowane pod basen , poziomowane piastkiem ...
Konieczki - Ja się niczego nie boję

Wodę wlewam z ujęcia domu . Mam zamontowany zmiękczacz do wody ... Więc aż taka twarda nie jest ... A jak im się coś kiedyś przydarzy z kolorem to po prostu wymienię choć popiel również może być