Trawa do najtanszych nie nalezy Barenbrug Elite 5kg 193zl GF Grass premium 135zl , czyli rozumiem ze hydrocomplex ze wzgledu na to ze jest wieloskladnikowy moge caly rok, pytam poniewaz znajomy stwierdzil ze lepiej tylko na wiosne lub jesien bo zawiera foafor a on roslina trawie nie jest az tak potrzebny latem.
Ale się wstrzeliłam, od miesiąca oglądałam coś co mi wyrosło w rabatce i niebieskim pączkiem świeciło. Wczoraj właśnie rozwinęło niepozorny kwiatek. Za nic nie mogłam przypomnieć sobie co to za roślinka. Dziękuję
Agatko, wieczornika wytrzasnęłam z nasionek Oczywiście A nasionka dostałam na wymianie w Klubie Pożądanego Nasionka (Forum Na Ogrodowej). Rozumiem, że mam zebrać?
Pierwsze róże w moim życiu, w towarzystwie szałwii, bodziszków i lawendy będzie im chyba dobrze? Później dosadzę naparstnicę, bo dopiero wysiałam. Czeka mnie jeszcze obsadzenie bliźniaczej części, ale na razie szykujemy teren.
Przemilczałaś temat orlików Ale zapytam w wakacje znowu
Ognista się zagęszcza. Ale sporo jeszcze na niej do zrobienia. Dołek przez nią złapałam. Brązowa trawa, krokosmia i trytoma padły po zimie, a na nie najbardziej liczyłam, bo piękny efekt razem dawały. Wilczomlecz groszkowy piękny, nie wiedziałam, że go tak wysoko wyciągnie.