Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:22, 22 mar 2017

Do góry
ana_art napisał(a)
leń znaczy się
no po prostu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:22, 22 mar 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
To na czym stanęło z tymi iryskami - mnożą się same czy trzeba wykopywać i podzielic cebulki???
Patrząc na Twoje tak gęsto rosnące myślałam, ze jednak same się mnozą

Kocisko super - mój powoli mężnieje...wszędzie za mną łazi, najbardziej lubi siedzieć i oglądać mnie w toalecie wiadomo w jakiej sytuacji - i skup sie człowieku, no nie???
Przytulać tez się do niego lubię, ale mimo wyczesywania zawsze jakiś kłak mnie potem w nos drażni

ponoć się mnożą, należy wykopać w lipcu i oddzielić nowe przybyszowe. tak dziś wyczytałam stojąc w korku
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:21, 22 mar 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Fioletowe iryski piękne. Czy sadziłaś cebule jedna przy drugiej czy tak się rozrosły?

sadziłam w kupce, z lenistwa , tak było szybciej i chciałam plamki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:20, 22 mar 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Cudnie!

chłopie tys już wrócił? foty kiedy dasz i wrazenia opiszesz ?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:20, 22 mar 2017

Do góry
frezja napisał(a)

Kici, kici. U mnie po jednym "kotku" na krzaczku; mam je od jesieni.

szybko ich przybędzie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:19, 22 mar 2017

Do góry
anulajda napisał(a)
Gocha witam się bo nie wiem czy to uczyniłam futro, kwiatychy i zielsko cudne

pewnie że już byłaś i się witałaś ale witam znów CMOKI
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:18, 22 mar 2017

Do góry
Johanka77 napisał(a)
Gosia, rzuciłam u siebie kilka pytań żółtodzioba.
Z jednym przychodzę wprost do CIebie
Rozplenice - ze względu na moją piaszczystą ziemię nie mają szans. Ale chcę je na taras w donice. Jakie podłoże dać im do donicy?

ja jak miałam w donicy to nei patyczkowałam się włożyłam normalnie w moją rodzima ziemię czyli glinę. ale w takiej z worka tez powinny miec sie dobrze.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:17, 22 mar 2017

Do góry
magnolia napisał(a)
Ślicznie, jaka wiosna!
Gosia jak to się nie mnożą?- sadziłaś je w gromadkach? Nie jest tak że co roku wokół każdej cebulki czyli jednego kwiatka rośnie więcej kwiatów, czyli jest więcej cebulek? U mnie tak jest.
A swoją drogą niektóre cebulki irysów - np w stipie zanikają, bo chyba za bardzo ona je blokuje, nie mogą asymilować.
Za to zauważyłam, że mam młode kiełki ich w miejscach, w których nie sadziłam- pewnie rozniosłam w czasie pielenia jakieś maluchy.

Kocisko szare świetne.

I seslerie jakie wielkie.
Lubię Twoje foty

cześć ciotka

no musze poszukac chyba starych zdjęć. ale sadziłam w gromadkach to na pewno. nie pojedyńczo. ale i tak w lipcu wykopię i pobiore przybyszowe.jak nie zapomnę.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:15, 22 mar 2017

Do góry
HanaK napisał(a)

Gosiu, obejrzałam dziś znów Twoją wizytówkę, dla mnie ideał Zaglądam do wątku i same piękności.

Mam pytanie - czy już ciachnęłaś rozplenice ? Bo patrzę na te cudne iryski i widzę równą czuprynę ...

do ideału mu daleko ale wiadomo że go kocham
merci

ja już pocięłam ale nie widac żeby ruszały. z tym ze one mają jeszcze czas bo one z tych późniejszych traw.
Tu ma być ogród :) 18:14, 22 mar 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Rojniki zaciapane od deszczu

to ta donica za 8 zeta? piękna jest
Zielony AZYL 18:13, 22 mar 2017

Do góry
w tym sezonie podziałasz pewnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:12, 22 mar 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Mi też one się najbardziej podobają
Kupiłam na jesieni odmianę George z nadzieją, że będą właśnie w takim kolorze, ale jeszcze się nie rozwinęły, zobaczymy.

no ciekawe, to czekam razem z tobą
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:11, 22 mar 2017

Do góry
Kamasja - wiadomo że to fotoszop ale co tam i tak będzie miło
Doświadczalnia bylinowo-różana 17:03, 22 mar 2017

Do góry
Madzenka, Oliwka, Anbu, Malkul, parę dni i u Was też będą się drzewa zaczynać zielenić

Jana, zaraz idę do Ciebie

Typografia ogrodu 16:28, 22 mar 2017

Do góry
malkul napisał(a)

nie widziałam u siebie. a co on szkódny jest? na co go tam wabisz?
nieszkodliwy zupełnie. Łączy się tylko w wagoniki i chodzi
Typografia ogrodu 16:19, 22 mar 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
kowal bezskrzydły. u was nie ma?

nie widziałam u siebie. a co on szkódny jest? na co go tam wabisz?
Typografia ogrodu 15:09, 22 mar 2017

Do góry
malkul napisał(a)

co to? jak to? skąd to?
kowal bezskrzydły. u was nie ma?
To tu... 15:09, 22 mar 2017

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Fajne wiosenne foty! Rozlewisko cudne, klimatyczne. Ja jeszcze nie poczułam chęci do prac ogrodowych. Robię, bo muszę. Może jak się pogoda poprawi, to i przyjemność w tym odnajdę.

Tez we mnie niewiele chęci do prac ogrodowych z uwagi na niesprzyjającą aurę ale coś tam grzebię. Nie mogę się już doczekać tych pierwszych, naprawdę ciepłych dni.
Kuba napisał(a)

Nie chciałam głośno mówić, ale też tak mam
Cześć Madzia Miło znowu popatrzeć na Twój ogród

No to jest nas więcej .

Kamajla napisał(a)
Też już ciachnęłam stipę (lawendy jeszcze nie mam)... Będzie co ma być. Część buksów też... Ale akurat miałam taki weekend, że pogoda i dziecko u dziadków, musiałam wykorzystać ten czas

Cięcie cisów i bukszpanów jeszcze przede mną. Jak mam czas to pada. Zdążyłam poobcinać trawy i lawendę. Nic, ciecie "zielonego" musi poczekać.

jazzy napisał(a)
Cześć Magda
Fajnie, że jesteś!

Też się cieszę, ze zima już minęła i można było wyjść z ukrycia.

Kasya napisał(a)
a ty o czerwcowym spotkaniu w Pęchcinie czytalas ?

Czytałam, dzięki za informację, ale raczej się nie wybiorę...

Madzenka napisał(a)
I ja pocięłam już lawendę i stipę ale u nas ciepło. Ale nie od pogody to uzależniłam ale od chęci do prac ogrodowych. Wreszcie wróciła!

Cieszę się, że chęci do prac ogrodowych wróciły. I oby chęci i zapału starczyło do pierwszych dni zimy!

malkul napisał(a)
no wisona juz u Pani

Nareszcie...
Typografia ogrodu 15:07, 22 mar 2017

Do góry
malkul napisał(a)

co to? jak to? skąd to?

nie wiem ale na cmentarzach zawsze tego sporo one chyba lubią stare lipy
Typografia ogrodu 15:05, 22 mar 2017

Do góry
malkul napisał(a)

co to? jak to? skąd to?

Bleeee, co nie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies