W Szczecinie padało, u Edytki grzmi i ma padać, może i do mnie dotrze?
Idę więc na spacerek wieczorny, bo potem może po mokrości trzeba będzie futrzaka prowadzić, a on tego nie lubi.
Ja nie wiem jak to możliwe czosnki u Ciebie takie fajne nie wysokie, wymiarowe , moje wyrastają aż po cycki...a w brzozowej na środeczku czy to świecznica czy bez czarny Black Lace?
Szałwia piękna, moje jeszcze nie zamierzają kwitnąć, ale u mnie za duże zagęszczenie , muszę im dać więcej dostępu do powietrza
Zalałam własnie pokrzywówkę, ja próbuję, staram się, ale mnie oddpycha ten zapach....
Proszę bardzo, choć zdjęcia nie oddają uroku.
Tak myślałam, że gdzieś już tego dziwoląga widziałam, tylko że z kaczątka zrobił się łabędź
Złotnica żółta w rozkwicie.
Dziękuję Ci bardzo, ja też rzadko się odzywam ale zaglądam
Jak zakwitną Twoje róże to będziemy głośno wzdychać
Polecam ogromnie A.W., każdy coś znajdzie dla siebie. Dla dzieciaków plac zabaw
Irenko dzięki. Drzewiasta na tych upałach mocno cierpi mimo podlewania. Jeszcze chwila i będzie po kwiatach. Na tej nowej rabatce u góry zaczynają ruszać zebrinusy. Chyba wzdłuż ściany posadzę lawendę (udało się Krysi rozmnożyć tę na której mi tak zależało - nie pokłada się i nie wiem może to Viva? ).
Magnolia Cleopatra urodziła 2 zdrowe pąki. Może się utrzymają.
Gobasiu z tych wszystkich co mam to żółte najbardziej poszły w góre,niebieskie bardzo słabo ,a na jednej rabacie wogóle kwiatów nie mam-nawet nie wiem jaki tam jest kolor ,a zerkałam na inne działki i wszystkie kolorki pięknie zakwitły
Iryskowo. Jakby ktoś chciał te duże fioletowe irysy to chętnie oddam. I tak będę wywalac z ogrodu bo juz jest ich za dużo i za długo są w jednym miejscu. Płatki trochę zmasakrowane bo przed chwilą padało.