anna_g
23:25, 04 cze 2016
Bożenko - miałam się odezwać dopiero po przejściu całego wątku
ale obawiam się że wtedy mogę mieć zbyt dużo do napisania 
Po pierwsze witam
Ktoś mi powiedział żebym zajrzała do Twojego wątku i zajrzałam i zostałam
i codziennie tu zaglądam i zachwycam się
ale o tym wszystkim dopiero Ci napiszę 
Teraz jestem na 220 stronie gdzie prezentujesz swoje derenie - zakochałam się w nich tutaj u Ciebie - zakochałam na zabój - i choć pewnie będzie tu jeden - to po prostu 'mus mieć'.Mam pytanie o derenie- polecasz Satomi jak czytałam wcześniej - piękny - wszystkie piękne kurcze. Drugi który mnie zauroczył to Milky Way. Proszę powiedz mi jak szybko one rosną (te dwa), który bardziej poleciłabyś dla niedoświadczonego w dereniach ogrodnika
i gdzie je kupowałaś? i - dlaczego ich cena (w internecie) jest taka różna- od 30 zlotych (roślinę ok 60 cm) do nawet 200 (w skrajnych przypadkach), czy one mogą być szczepione bądź nie? po jakim czasie kwitną ? Już trochę o nich wiem bo poczytałam ale internet internetem a Ty je masz nacodzien. Baaaardzo Cię proszę i przepraszam jeśli te wiadomości już gdzieś są - nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać
Pozdrawiam serdecznie i wracam do czytania i oglądania

Po pierwsze witam

Teraz jestem na 220 stronie gdzie prezentujesz swoje derenie - zakochałam się w nich tutaj u Ciebie - zakochałam na zabój - i choć pewnie będzie tu jeden - to po prostu 'mus mieć'.Mam pytanie o derenie- polecasz Satomi jak czytałam wcześniej - piękny - wszystkie piękne kurcze. Drugi który mnie zauroczył to Milky Way. Proszę powiedz mi jak szybko one rosną (te dwa), który bardziej poleciłabyś dla niedoświadczonego w dereniach ogrodnika