Widok naprawdę boski, poprosze Sylwia , sesję zdjęciową tej rabaty...nisamocie się prezentują ostróżki inaparstnice w takim szerokim spektrum...nasparstnice od Ciebie się przyjęły i właśnie zaczynąją kwitnąć
Zmobilizowałam się dziś i raniutko pojechałam na działkę tylko po to, aby fotek porobić, zanim niektóre rośliny przekwitną. I co najważniejsze uchwycić te, które tylko do południa kwitną.
Ja z podobnym doświadczeniem życiowo - ogrodowym. Też przerabiam po kimś Tylko troszkę więcej tego mam, chyba.
Ale super Ci idzie, z mądrymi poradami ogrodowych wyjadaczy i Waszą ciężką pracą teraz ta rabata prezentuje się bardzo elegancko. Jednak właściwie wytyczone rabaty i pogrupowanie roślin dają niesamowite efekty Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrawiam Moich miłych ogrodowiskowych przyjaciół, pomału do Was wracam, nie ma takiej siły, żeby świat się szczęśliwie nie odmienił, czego sobie i Wam serdecznie wszystkim życzę
Witam Was....o tej porze roku wszystko jest piękne, wraca siła i z nią radość
Myślałam, że dzisiaj uda mi się przygotować je do wysyłki, ale znów burza krąży i tak ma być do wieczora. Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu na pocztę polecę. Oczywiście dam Ci znać.
Ja też sporo powywalałam, bo się porozrastały. Jeszcze przed kilkoma dniami myślałam, że pozbyłam się pewnych, otrzymanych od wirtualnej znajomej, której niestety już między nami nie ma. Ale są i bardzo się z tego cieszę. A te łososiowe też cudem się uratowały.