Gosia zdrówka życzę a Twoje tulipany i ich zestawienie bajeczne!!! i już któryś raz oglądam te Twoje fale przy rabatkach i placyk pod basen i się nimi zachwycam...ja miałam mega problem żeby fale wkomponować w ogródek a u Ciebie taka lekkość!!!!!!!!!! macham cieplutko
Przyszłam z rewizytą i od razu pytam - mogę instruktażowy wrzucić sobie do wątku? Pomysł rewelacyjny i może kiedyś gdzieś użyje
Jak Ci się kosi obok takiej listwy? I może to będzie głupie pytanie - ona nie rdzewieje?
A ogród zapowiada się bardzo ładnie. Zazdroszczę terenu i możliwości! I będę z śledzić postępy (btw. nie wiem czy temat dalej aktualny, ale ja bym trawek nie przesadzała )
Ta bergenia oczywiście NN bardzo mi sie podoba ale niestety kilka roślinek zostało w zimie stratowanych przez psa bo zrobiła sobie po nich ścieżkę ale mam nadzieję że się odbudują.
Niestety tulipany rosnące w lawendzie to w tym roku niewypał. Rosną w tym miejscu 2 sezon i niestety wszystkie cebulki będę stąd usuwała bo mnie zawiodły. Tylko nieliczne zakwitły i raczej nie te kolory które chciałabym tam mieć