U nas na lubelszczyżnie pod koniec maja lub przełom czerwca już pokazują się grzyby.W tym roku chyba jeszcze wcześniej.Ale jest sucho to raczej ich nie będzie dużo
Bratki w gruncie chyba inaczej rosną.
Ja potem zbiorę trochę nasionek i w nowym ogrodzie powysiewam
Gniazdo os., brrr muszę to wywalić.Bo tam jakieś owady wlatywały.A osy mi nie4 są potrzebne
Tak, Cathedral i Sympatia i Graham Thomas rusza i chyba Fresia
Na murze jest ciepło, dlatego tak szybko.
No mam ich tyle, nawet żółte i łososiowe, szał teraz jest. Zanudzę was, ale naprawdę jestem w szoku, że takie dorodne.
Masz zaklepane i cieszę się, łubin ten największy zakwitnie, ciekawe jakim kolorem, ja mam białe nie wiem skąd?
Calsap jest cudny, ale który rodek nie
lilie niskie też juz kwitną
Oj na bank wciśniesz, masz sporo miejsca, mi pobyt tam uświadomił ile jeszcze mam możliwości u siebie
tak, blady róż
kupuj Kilian i Homebusch, pełen kulki pachnące
Calsapy, Alfredy i carex Elata
mam różne bodziszki, ten korzeniasty mega wytrzymały, kolejny u mnie to Album i taki wielki fioletowy, NN
rabata taka big, że trudno ją w całości pokazać
Asia
Jesteś zadowolona z połączenia lawendy z kostrzewą? Bo ja właśnie myślę o czymś takim u siebie Mszyc na molinii nie mam ale za to na krwanikach już tak
Aleś Ty miła, laska kiedyś, a dziś...ale co tam, może zimą poćwiczę i się naprostuję
Oj udane i wyprawa też
na tej rabacie mam 2 Calsapy, 3 Catawbience, 2 Lugano i 6 Alfred
ale będę mieć skubania...
Ja też będę miała maki, a dwie naparstnice dostałam od Sylwi ze szmaragdowej doliny...tylko w makach muszę przeplewić, bo o zgrozo czym tam jeszcze zarosło, po ile były pontyjki?
mój na wylocie ..gdyby to u mnie tak chciał wyglądać ? ...jednak on potrzebuje cienia ...taka palma jak u mnie go wykańcza i teraz jeszcze jakies gady na nim zerują ...pryskałam ale liscie juz koszmarnie wygladaja.
Izo, ja nie o astrach pisałam, tylko o chryzantemach. O takich. Tutaj ten najwyższy badylek jest już po uszczyknięciu.
Moje chryzantemy pokazywałam na s. 75 i ciut wcześniej.