Ja i tak wiem, że tam jest pięknie! Mnie ta nazwa nie zmyli!
Pozdrawiam poniedziałkowo.
Aga witaj poniedziakowo
A wyobraź sobie, że ja zamiast na ogrodowisko dzisiaj o 6:00 kończyłam oglądać odcienek serialu przy którym zasnęłam
Ale obiecuję już poprawę mózg się zmóżdżył ponownie
Marzenko, coś jednak zrobiłąś, posadziłąś, przesadziłąś ba...nawet uwieczniłaś! pięknie
ale ja chyba muszę do ciebie iśc na szkolenie, jak to zrobić, żeby się wyrobić, jak ty się ze wszystkim wyrabiasz, może mnie przeoorgnizujesz!
dziś montują okna w domku, nareszcie, taki poslizg!!
miłęgo wieczorku, bo ty wtedy na kompie, a ja na rabatach przy plewieniu
Irenko ja przez weekend właśnie się nie wyrobiłam Po wczorajszej imprezie mózg mi odparowuje do chwili obecnej Wczoraj przyjmowalam jedynie seriale w necie takie ktore nie wymagają koncentracji
A z okien baaardzo się cieszę !!! I już czekam na fotki. Robiłaś dzisiaj???
Marzenka uwielbiam twój ogród,
a pismo obrazkowe powala mnie na łopatki gabiony + brzozy super zestawienie
A tej Vertigo to sobie musze koniecznie poszukac w przyszłym roku, niesamowite że tak potrafi urosnąć w ciągu jednego sezonu!
Vertigo jest fajna pod warunkiem, że zaplanujesz dla niej mega dużo miejsca...
Gabiony i brzoza to podstawowy element w planie ogrodu ale na razie mam dwie brzozy a dwie udają że rosną....
Ta najmniejsza jest zadeptana przez mojego psa bo rośnie na jego ścieżce sprintu do płotu
Moje psy też mają swoje trasy i tam nie rosną nawet chwasty tak jest udeptane, ładna trawa, rozświetla to miejsce, a do jakiej wysokości ci dorasta?
Kasik ta trawa chyba max do 25-30 cm dorasta, zobaczymy. Na razie po zimie masakrycznie wymarzła, bo była sadzona jesienią i dopiero teraz jesienią odbiła ze wzrostem
Ps ja mam małego psa więc jemu trudniej zadeptać i ciągle sadzę mu przeszkody na trasie
Ale Cię obroisło. Czym Ty jekarmisz? Ogród wygląda jak kilkuletni. Pięknie. Kulki pięknie się prezentują w niebiańskiej otulinie
Monika dawno ich niczym nie karmiłąm, właśnie wiele liści mi się na bladożółty w roślinach wybarwiło. T sygnał noedostatków magnezu lub potazu lub źelaza... Zatem dostaną dawkę nawozu jesiennego
Kulki muszą jeszcze podrosnąć, mają dopiero ok 3 lat drugie tyle potrzeba aby z rozczochrańca zrobił się okaz a i tak ten bukszpan zrobił niesamowity postęp w kulkowaniu ...
psinka wydaje się być posłuszna ... dla masełka zrobi wiele ... a w reku pana kromeczka z masełkiem ... poza karmą to poranny rarytasik ... pozdrawiam Aniu
Tytus również wykonuje każde polecenie.....
Pod warunkiem posiadania smakołyku w dłoni.....
I braku gości w domu...