Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

anieszka 22:43, 15 wrz 2012

eee_taam napisał(a)
ano Białka nawet przyzwoicie ale w tygodniu i poza feriami , a teraz kiedy sa termy obok to tłum zabija

ja w zeszłym roku jeździłam na pilsku no nawet , ale ratraków nie maja no i zima była późno ale przyzwoita , a tak ... hmmm

dlatego pytam bo może czegoś nie znam

A ja byłam w zeszłym roku w Białce i nie podobało mi się
Stok zapchany, o termach lepiej nie gadać , pełno wariatów na stoku a jedzenie podłe
Sebek 23:12, 15 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Co tu więcej pisać - busz masz niesamowity!

Ale bonsai przepiękne
Madzenka 23:29, 15 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
Austinka , limki i trawy wszystko zachwycajace.Pozdrówka.

Bożenko dziękuję za komplmenty
Madzenka 23:31, 15 wrz 2012

noemi napisał(a)

Zawilce zdobią jesienny ogród
]

Piękne są ... jak długo kwitną ? ....wiosną są same liście, po zimie się ścina całą roślinkę ? ... Marzenko a znasz nazwę tych z pierwszego zdjęcia ?

Madzia to najpopularniejszy zawilec japońskie, bladoróżowy, rośnie przy każdym rowie. Wiosną długo nie ma liści, podobnie jak trawy, zimą zanikają.
Jeśli chcesz to Ci wiosną dam kilka
Madzenka 23:33, 15 wrz 2012

kasik778 napisał(a)

Kiścienie zeblid znalazły stałe miejsce pod trzmielinkami. Jeszcze i kiścienie i trzmieliny muszą podrosnąć!

Marzenko jakie trawy masz tu posadzone, ja zrobiłam sobie burzę mózgów, jeżeli chodzi o trawy, wczoraj do późna w nocy czytałam encyklopedię traw Marusza Surowińskiego i wszystkie jego wpisy tutaj w Ogrodowisku i mam mętlik w głowie, tyle jest pięknych traw, strasznie ciężko zdecydować się tylko na kilka

Kasia to carex morrovi variegata. Rosna u mnie drugi sezon i dopiero teraz się rozrosły.

Ta najmniejsza jest zadeptana przez mojego psa bo rośnie na jego ścieżce sprintu do płotu
Madzenka 23:34, 15 wrz 2012

Sebek do uporządkowania jeszcze ten busz
Anieszka - to Ty jesteś trendy
kwiatholandii 09:01, 16 wrz 2012

Ale Cię obroisło. Czym Ty jekarmisz? Ogród wygląda jak kilkuletni. Pięknie. Kulki pięknie się prezentują w niebiańskiej otulinie
Lena 09:30, 16 wrz 2012

Aż trudno uwierzyć że ogród jest taki młody - lubię Twoje rabaty i kompozycje-są takie lekkie , eleganckie ,no pięknie jak zawsze
kasik778 09:49, 16 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Kiścienie zeblid znalazły stałe miejsce pod trzmielinkami. Jeszcze i kiścienie i trzmieliny muszą podrosnąć!

Marzenko jakie trawy masz tu posadzone, ja zrobiłam sobie burzę mózgów, jeżeli chodzi o trawy, wczoraj do późna w nocy czytałam encyklopedię traw Marusza Surowińskiego i wszystkie jego wpisy tutaj w Ogrodowisku i mam mętlik w głowie, tyle jest pięknych traw, strasznie ciężko zdecydować się tylko na kilka

Kasia to carex morrovi variegata. Rosna u mnie drugi sezon i dopiero teraz się rozrosły.

Ta najmniejsza jest zadeptana przez mojego psa bo rośnie na jego ścieżce sprintu do płotu

Moje psy też mają swoje trasy i tam nie rosną nawet chwasty tak jest udeptane, ładna trawa, rozświetla to miejsce, a do jakiej wysokości ci dorasta?
Joaska 10:06, 16 wrz 2012

Marzenka uwielbiam twój ogród,
a pismo obrazkowe powala mnie na łopatki gabiony + brzozy super zestawienie
A tej Vertigo to sobie musze koniecznie poszukac w przyszłym roku, niesamowite że tak potrafi urosnąć w ciągu jednego sezonu!