Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

anula_wn 11:01, 17 wrz 2012

Lena napisał(a)
Aż trudno uwierzyć że ogród jest taki młody - lubię Twoje rabaty i kompozycje-są takie lekkie , eleganckie ,no pięknie jak zawsze

dokładnie! też lubię ten ogród
jest w nim cos niesamowitego, elegancja z niesamowitą lekkością nasadzeń ... cudnie
Milka 13:34, 17 wrz 2012

Marzenko, coś jednak zrobiłąś, posadziłąś, przesadziłąś ba...nawet uwieczniłaś! pięknie

ale ja chyba muszę do ciebie iśc na szkolenie, jak to zrobić, żeby się wyrobić, jak ty się ze wszystkim wyrabiasz, może mnie przeoorgnizujesz!

dziś montują okna w domku, nareszcie, taki poslizg!!

miłęgo wieczorku, bo ty wtedy na kompie, a ja na rabatach przy plewieniu
aga_pe 13:36, 17 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
Marzenko, coś jednak zrobiłąś, posadziłąś, przesadziłąś ba...nawet uwieczniłaś! pięknie

ale ja chyba muszę do ciebie iśc na szkolenie, jak to zrobić, żeby się wyrobić, jak ty się ze wszystkim wyrabiasz, może mnie przeoorgnizujesz!

dziś montują okna w domku, nareszcie, taki poslizg!!

miłęgo wieczorku, bo ty wtedy na kompie, a ja na rabatach przy plewieniu

to ja proszę o grupowe szkolenie
pozdrawiam Marzenko
pagap 13:40, 17 wrz 2012

Witaj Marzenko w ten słoneczny poniedziałek koniecznie musisz zmienić nazwę !!!!... na...Już jest tu pięknie pozdrawiam
Evchen 13:41, 17 wrz 2012

pagap napisał(a)
Witaj Marzenko w ten słoneczny poniedziałek koniecznie musisz zmienić nazwę !!!!... na...Już jest tu pięknie pozdrawiam

... się wtrącę... Madżenka ogłosiła zmianę nazwy po 1000 stronce...
JulkAd 16:33, 17 wrz 2012

Evchen napisał(a)

... się wtrącę... Madżenka ogłosiła zmianę nazwy po 1000 stronce...

będziem jeszcze czekać pozdrawiam słonecznie i popołudniowo, uciekam do koszenia
grupa_trzyma... 16:40, 17 wrz 2012

Ja i tak wiem, że tam jest pięknie! Mnie ta nazwa nie zmyli!
Pozdrawiam poniedziałkowo.
Madzenka 17:39, 17 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Ale Cię obroisło. Czym Ty jekarmisz? Ogród wygląda jak kilkuletni. Pięknie. Kulki pięknie się prezentują w niebiańskiej otulinie

Monika dawno ich niczym nie karmiłąm, właśnie wiele liści mi się na bladożółty w roślinach wybarwiło. T sygnał noedostatków magnezu lub potazu lub źelaza... Zatem dostaną dawkę nawozu jesiennego
Kulki muszą jeszcze podrosnąć, mają dopiero ok 3 lat drugie tyle potrzeba aby z rozczochrańca zrobił się okaz a i tak ten bukszpan zrobił niesamowity postęp w kulkowaniu ...
Madzenka 17:39, 17 wrz 2012

Lena napisał(a)
Aż trudno uwierzyć że ogród jest taki młody - lubię Twoje rabaty i kompozycje-są takie lekkie , eleganckie ,no pięknie jak zawsze

Lenko dziękuję, to złudzenie bo byliny szybko rosną. Drzewka jeszcze potrzebują ze dwa lata
Madzenka 17:41, 17 wrz 2012

kasik778 napisał(a)

Kiścienie

Ta najmniejsza jest zadeptana przez mojego psa bo rośnie na jego ścieżce sprintu do płotu

Moje psy też mają swoje trasy i tam nie rosną nawet chwasty tak jest udeptane, ładna trawa, rozświetla to miejsce, a do jakiej wysokości ci dorasta?

Kasik ta trawa chyba max do 25-30 cm dorasta, zobaczymy. Na razie po zimie masakrycznie wymarzła, bo była sadzona jesienią i dopiero teraz jesienią odbiła ze wzrostem

Ps ja mam małego psa więc jemu trudniej zadeptać i ciągle sadzę mu przeszkody na trasie