Kokocha nakazała zdjęcia zapodać. Nie rozumiem ile można się wpatrywać, w to samo toż, to łani z elfem u mnie nie ma, a ogród maly. Ale obiecałam, proszę Teraz będziecie z wrzaskiem reagowały na foty w "niebieskim" ZNOWU DAJE ZDJECIA [
Mam prośbę o pomoc w zdiagnozowaniu problemu z tujami.
Moje tuje rosną od ponad 15 lat i do tej pory nie stwarzały problemów aż do zeszłego suchego lata po którym jedna z nich zaczęła schnąć zimą "na zielono" a nie na rudo jak tuje innych sąsiadów( przypuszczam że po suszy letniej). Jest zdecydowanie do wycięcia . Ale zauważyłam że podobne objawy zaczyna mieć sąsiadujące z nią drzewko , też już przymarniało, jakby nieco przywiędło. Na moje oko to nie kwestia zeszłorocznej suszy ale chyba jakaś choroba, szkodnik. Proszę o pomoc.
dziękuję Edytko, takie sadzonki do Ciebie przyjechały??spore! to zamówię te z Twojego linka
i nawet nie wiesz jaką ulgę mi sprawiłaś wpisem o royality...jezu..to taki impulsywny zakup i strasznie sie cieszę ze ona ładniejsza od nigry..uff...
skoro mam wiele gatunków takich jak Ty to jest szansa że moze też bedę mieć ładnie
sesleria..cudna! tez kupiłam 5 na początek choć mam nadzieję że ładnie przybiorą i będe mogła za rok dzielić. piekny kolor, soczysty, świetna jest