Sebek -super.
Na Ciebie zawsze można liczyć.
Ale tak na pierwszy rzut oka one nie mają wewnątrz otworu....
Popatrzę jeszcze dokładnie.
A pojemnik specjalny do tego typu instalacji czy miałeś jakiś nowatorski pomysł?
o rany, ale szok ! przeglądają sobie rózne stronki i biorą fotki co im pasują ! nie ma szans wszystkiego w necie prześledzić.....
co innego wymiana handlowa - fotki za akcesoria! to rozumiem, to jest uczciwe
Sebek, nie odpuszczaj, w sumie jakim prawem? ogrodu Ci i tak nie reklamują....
Sebek, ja pamiętam te fotki ! no ładnemu we wszystkim ładnie, nie ma co się spierać () ale jakoś mi Sylwia bardziej w ciemnych włoskach się podoba ale to mi - inni mogą się nie zgadzać
Śledzę Twój jak i wiele innych wątków, nieustannie.
Ale mam kłopot....
Przeszukuję stary wątek w poszukiwaniu informacji na temat Twego ciurkadełka .
Niestety od kilku dni mam :upadły "internet i strona otwiera się 15 minut. Weekendu zabraknie zanim trafie na ślad informacji skąd pochodzi kula i jaki był jej koszt.
Mąż rozpoczął budowę oczka- ale wychodzi gruzowisko- sam jest wściekły, krzyczy, że nie będzie żadnego oczka, więc to najlepszy moment by Go namówić na śliczną , uporządkowaną KULKĘ.
Pomóż proszę!
Kula kupiona była w centrum ogr. Fraś w Andrychowie, nie wiedziałem, że ją mieli. Potem już chyba nowych nie dostarczyli. Kosztowała ona chyba 170 złotych, 20 pojemnik i około 50 zł pompa - także coś około 250 złotych zapłaciliśmy na wszystko.
Nie no nic nie odpisali ciekawe czy coś w ogóle napiszą... Bardziej się dziś stresuję tym, że zamówiłem koleżance we wtorek prezent na allegro, a on jeszcze nie przyszedł, a na dziś wieczorem go potrzebuję. Sprzedawca mi powiedział, że wysłał w środę - no ile może jechać priorytetem kurier?
Co się dokonało i przez kogo????
Niestety nazw tulipanów nie podam, bo przy czerwonych napisa na znaczniku się zmył....a przy żółtych pisze MIX co oznaca, że kupiłam jakąś mieszankę, tzn dostałam do zakupów gratisa Piękny gratis... obok są jeszcze inne, ciekawe jakie będą
Sebek tak jak pisze Jagna jeśli nie wyrażasz zgody na wykorzystanie zdjęcia to muszą zdjąc, możesz zgłosic naruszenie na allegro. Lub zarządaj tak jak pisze Ania asc dostawy begoni
O kurcze O_O Ale zonk, zdjęcie mi gwizdnęli ! Z jednej strony się cieszę, bo może jest fajne, ale z drugiej co za świnie Już im napisałem maila - i nawet nie trzeba go gwiazdkować.