Nie no nic nie odpisali ciekawe czy coś w ogóle napiszą... Bardziej się dziś stresuję tym, że zamówiłem koleżance we wtorek prezent na allegro, a on jeszcze nie przyszedł, a na dziś wieczorem go potrzebuję. Sprzedawca mi powiedział, że wysłał w środę - no ile może jechać priorytetem kurier?
To kurier czy priorytet? jak poczta priorytet to jeśli wysłał w środę po 15 wychodzi dnia następnego i teoretycznie następnego jest doręczana. Więc jeśli poczta to - przynajmniej u nas nie doręcza się w soboty więc lepiej iść do placówki i poprosić o wydanie bo pewnie leży.
Jeśli kurier to mają 48 h na dostarczenie więc powinno być w piątek- w soboty dostarczają jedynie za dopłata deklarowana w chwili nadania przesyłki. Tu lepiej namierzyć kierowce i zapytać czy wie cos nt przesyłki bo może nie zdążył doręczyć i ma ja na samochodzie...albo wpisał w dokument ze odmowa odbioru lub awizowane i wróciła się na magazyn.
Sebek ja chyba jeszcze nie dotarłam do Twojego nowego wątku Teraz nadrabiam.
Widzę, że sprzedajesz begonie na allegro Ciekawe co odpiszą i jak się sprawa zakończy.
Przykre takie sprawy są. Miałam podobne przypadki, kiedy to kradziono moje zdjęcia z bloga kulinarnego i pojawiały się w różnych miejscach, nawet były wysyłane na konkursy kulinarne, oczywiście bez mojej zgody