Aby tradycji stało zadość, wrzucam kilka zdjęć z Małej Anglii Danusi i Witka oczywiście foty nie oddają uroku tego miejsca, po prostu ogród trzeba zobaczyć na żywo
Jeszcze kilka tabliczek z Powsina. Zuza, no nie ma tego dużo Nie wiem, gdzie mi te fotki zniknęły
Drugi zatrwian niestety nie został udokumentowany. Był wyższy, delikatniejszy, bardziej ażurowy. Ale tabliczki też nie było.
I na koniec kompozycja, która mi się bardzo spodobała:
Przepięknie u ciebie na ogrodzie Haniu. Faktycznie ogród bardzo dojrzały. Mnie ciekawią te wąskie kolumienki, czy to cis, jalowiec? Bardzo mi się podobają, a na iglakach słabo się znam.
Chciałam popstrykać zdjęć dalszej części, ale dzisiaj się nie da...deszcz nie odpuszcza, zbiorniki na deszczówkę pełniusie...
wczoraj eMuś skosił część chaszczy za siatką, bo na całego pchały się do nas, jak będzie pogoda to jeszcze połowa mu została do ogarnięcia, ale od razu inaczej to wygląda...
Jeszcze jedna rekomendacja, tawułka pojedynczolistna Sprite. No i też jej dobrej fotki nie potrafię pstryknąć... Śliczna, delikatna, zwiewna. Mam poletko i ciągle nad nim cmokam
Kasyi dziękuję za gościnę i inspirkę glicyniową. "Się zrobi"
Przepiękne przetacznikowce, nawet po przekwitnięciu.
Teraz już wiem co dziewczyny miały na myśli mówiąc, że Kasia jest mistrzynią upychania roślin. Powsin może się już zamykać.