Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:54, 31 sie 2015

Do góry
Przyleciałam zobaczyc te kwitnace rh ale to tylko CW no to normalne ze on teraz kwitnie, nie ma sie czym przejmowac.Spóźnione urodzinowe życzenia zostawiam , zdrówka głównie , reszta sama przyjdzie. Kasi wianek śliczny, miałas miłą niespodzianke.
Lawendowy zawrót głowy 21:34, 31 sie 2015

Do góry
Lubię Twoją kolorystykę w ogrodzie niby ją znam , a jednak … ciemnych kolorów u mnie brakuję pomyślę jak to nadrobić …

wianek super, trzymam kciuki , żeby ładnie się trzymał … ja robię trzecie podejście do ogrodowych…
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 21:31, 31 sie 2015

Do góry
Kasik napisał(a)

Czekamy na Was nawet jeśli to będzie październik. Wolałabym teraz, bo chociaż kilka kwiatków jeszcze kwitnie, no ale trudno.
Wianek robiłam z przyjemnością ogromną- to mnie uspakaja i wycisza, no i było dla Was . Radość tym większa, że się podoba.

O winogronach wypowie się Grześ, bo to nie moja strona

Bez Kindzi nijak jechac, a ma wolne dopiero w październiku, my remont ciagniemy, poki wysycha, a u ciebie jest tak ladnie, ze i tak jest na czym oko zawiesic, ponadto lato trwa teraz do listopada
To sobie popatrzymy i pogadamy o winogronach, a o wianku to powiem ze idealny
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 21:28, 31 sie 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiulek ale cudny wianek Miłce zrobiłaś Myślałyśmy o Was i najazd będzie Zapraszam na nowy wątek

Gosia- nowy wątek??? No tak. Tysiączek kolejny pękł.

Wianek wyszedł fajnie - miło się robiło. , a mn najazd czekam- będzie wesoło.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 21:26, 31 sie 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Och Kasiu, cmokam ile sił za wianek, jest po prostu boski!!!!!
Na ogrodzie też masz cudownie i do tego Grześ tyle przetworów robi, a jakie fajne winogrona, nie wiedziałam, że macie, pachną??? Cmokam i do zobaczenia, teraz lecimy z remontem, póki szybko wysycha, ale najazd będzie

Czekamy na Was nawet jeśli to będzie październik. Wolałabym teraz, bo chociaż kilka kwiatków jeszcze kwitnie, no ale trudno.
Wianek robiłam z przyjemnością ogromną- to mnie uspakaja i wycisza, no i było dla Was . Radość tym większa, że się podoba.

O winogronach wypowie się Grześ, bo to nie moja strona
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 21:22, 31 sie 2015

Do góry
Kasiulek ale cudny wianek Miłce zrobiłaś Myślałyśmy o Was i najazd będzie Zapraszam na nowy wątek
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:22, 31 sie 2015

Do góry
Pszczołko
Z czym?

Jula
Oj tak, ma dar dziewcze

Kasik
Ale beda nastepne
Wszystko w nim mi sie podoba, masz gust

Basilikum
Mi ely fajnie i na dodatek wianek jeszcze dostalam dzięki Iza

Gosiu
Samą prawdę mowisz, dziś po pracy znowu sobie na niego popatrzylam

Ula
Ja bez internetu cierpie, wiec podziwiam, ze dalas rade
Ja tu klikam, a mąz walczy o ich kondycję
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:13, 31 sie 2015

Do góry
Z przyjemnością obejrzałam dziś wszystko, bo nie miałam internetu od niedzieli. Relacje spotkaniowe i Twoje roślinki w dobrej kondycji, wianek super
Od nowa ... na przekór wszystkim 20:55, 31 sie 2015

Do góry
iwka napisał(a)
u mnie inspiracji wiele nie znajdziesz ale na fotki możesz popatrzeć na 210 stronie są

Zawsze coś ciekawego podpatrzę
Wianek piękny
Od nowa ... na przekór wszystkim 20:48, 31 sie 2015

Do góry
Wianek śliczny. Chciałabym mieć takie zdolności
Od nowa ... na przekór wszystkim 20:35, 31 sie 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Piekny ale mam wątpliwość, bo trochę juz wianków w zyciu naplotłam - przecie takie hortensje zwiędną prawda. Na wianek trzeba je zasuszyc w ciemności lub w piasku by zachowaly kształt. Wyprowadzcie mnie z błędu jesli się mylę.

Polecam też słomiane wianki jako bazę (oczywiście gdy się ją zakrywa) koszt - 2,3 złote

Masz rację Asiu, powisiał dwa dni na słonecznej stronie i już zmienił kolor, kwiatki w sumie nie zwiędły, może lakier je usztywnił, ale nie są już takie zieloniutkie

Wianków słomianych jeszcze nie używałam, ale dla swojego użytku robię sobie z gałązek winobluszczu, też fajnie wygląda a słomiane muszę wypróbować
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:16, 31 sie 2015

Do góry
Cudowny ten wianek Mówiłam że Kasik nie tylko świąteczne potrafi ?
Talent i gust ma wrodzony
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 17:28, 31 sie 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Na ogrodzie też masz cudownie i do tego Grześ tyle przetworów robi, a jakie fajne winogrona, nie wiedziałam, że macie, pachną??? Cmokam i do zobaczenia, teraz lecimy z remontem, póki szybko wysycha, ale najazd będzie

Idę zobaczyć, bo mam nadzieję, że go obfociłaś?
Lawendowy zawrót głowy 16:10, 31 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
uczyniłam i troche tych hortek poszło ))Sebkowy wianek dla Ewci bardzo mis sie spodobał Ewciu tez dla Ciebie wirtualnie wiem, ze nie taki cudny ja od Sebka ))
buziolki poniedzialkowe )

Cudne wianki Chciałabym mieć takie, ale szkoda by mi było hortensji
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 14:53, 31 sie 2015

Do góry
Od nowa ... na przekór wszystkim 14:41, 31 sie 2015

Do góry
iwka napisał(a)
Proszę mi tu nie hlipac tobie pierwszej pokażę mój wianek na drzwi, wczoraj robiony

Tak czułam, że za duży skos zrobiłam, ale na razie już mi się nie chce grzebać w tych kamieniach
muszę coś jasnego dokupić i przy sadzeniu trochę przesunę. Faktycznie ciasno mają te kule.

Piekny ale mam wątpliwość, bo trochę juz wianków w zyciu naplotłam - przecie takie hortensje zwiędną prawda. Na wianek trzeba je zasuszyc w ciemności lub w piasku by zachowaly kształt. Wyprowadzcie mnie z błędu jesli się mylę.

Polecam też słomiane wianki jako bazę (oczywiście gdy się ją zakrywa) koszt - 2,3 złote
Ogród z łezką II 14:17, 31 sie 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)

Ja widziałam, że ze dwa zdjęcia pstryknęłaś...najwidoczniej gadanie mnie za bardzo zajęło i nie zauważałam...

Fajnie wymyśliła, opowiem

Jakbyś spotkała takie na nóżce w dobrej cenie, to poproszę Takie do cycków potrzebuję, do cycków w całości oczywiście

Widziałam Twój wianek, śliczny!!! Zresztą Kasia ma do tego dar, widziałam wiele jej wianków. Wszystkie piękne robi

Będę te cisy mieć na uwadze
Tak, ma niewątpliwy talent i w tych upałach, rach ciach i zrobiła!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:13, 31 sie 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)
Jeszcze wracam do Ciebie, bo o wianku nie napisałam wcale, a przecież podziwiałam Kasia robi wszystkie wianki cudne, na bogato, tak jak my lubimy Twój Ci dopasowała rewelacyjnie, piękny!!!

Kasi i Grzesiowi bardzo smakowało, spróbujecie i Wy. Tylko musicie głodni przyjechać!!!

Aż mnie zatkało, jak wianek zobaczyłam, Emusia też!
To może u Kasi ją zrobimy? Gosia nas nakarmiła, ale i tak u ciebie dokładki jadłam zaraz będę szersza, jak dłuższa, coś mam apetyt, o ciązę mnie posądzić nie można
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:09, 31 sie 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Musowo wianek zrobić trzeba i donice wystroić. Już pisałam u Danusi dzieki Wam mam motywację
macham

Mnie z wiankami jakoś nie idzie, dobrze że mam 2 cudne, jeden od Danusi a drugi od Kasi
W donicach mam stałe nasadzenia, najwyżej coś z nasion sypię
Lenia mam do zmianbuziol

trzcina arudno donax świeci górą
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:07, 31 sie 2015

Do góry
Kindzia napisał(a)

Coś ciekawe z tą moją kapustą...Kasia ostatnio mnie o przepis takiej śląskiej kiszonej z ziemniakami pytała...zrobię Wam jak przyjedziecie następnym razem...z żeberkami

A ja wczoraj myślałam o Was...czy już Alinkę gościcie...Czasem tak bywa...

Buziaki Irciu i jeszcze raz dziękuję za piękne zdjęcia!!!

O rany, znowu jakiś ciekawy przepis, ja lubię takie jedzenia, żeberka u nas stale, ale w tej wersji pewnie kapusty nie znam. Jak piękny i wypucowany ogród, to tylko piękne zdjęcia Kasiu i światło dobre było
wianek zgrywa się z resztą, drewno syn w sobotę maluje drugi raz, bo na razie 1 był, a dziś leci dalsza robota w środku.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies