Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

JulkAd 22:14, 31 sie 2015

Milka napisał(a)

Masz rację Kasiu, tego nie idzie wytępić, chyba wypada się polubić
Sadź kolumnowy, bo fajny i szybko rośnie; mój ma w tym roku 4 lata, sadzony jak miał 60cm, więc szybko urósł, u mnie on jest mało wymagającyw tej chwili te 3m ma na pewno

Werbena niezmiennie mnie zachwyca...ale Twoja to już ze swoją urodą przesadziła...w dodatku pięknie stoi i nic, a nic się nie pokłada

...dzisiaj walczyłam ze szczawikiem, badziewie strzela tymi nasionami i wszędzie się wciśnie....u sąsiadki pomogło, dam znać jak u mnie pomoże
sylwia_slomc... 22:20, 31 sie 2015

Milka napisał(a)

No zgłupiały, martwię się, bo za rok mi nie zakwitną
Ja jeszcze dla ciebie mam te budleje, miałam w planie przez Alinkę przekazać, ale nie udało się.

Irenka, a nie da się ich mocno przyciąć i w paczkę wsadzić? Bo szczerze nie mam pomysłu innego. Ja koszt wysyłki pokryłabym, ale nie wiem jaką mają bryłę korzeniową dużą bo jakoś ich u Ciebie nie zlokalizowałam na fotach.
alinak 22:40, 31 sie 2015

U mnie tez w tym roku rozplenice marne ,suche ,nawet jeszcze kwiatostanów nie widać.
połowę roślin już wycięłam bo zeschła się na amen.
chelll 22:41, 31 sie 2015

Milko zrób, proszę, dla mnie zdjęcie swojego ambrowca. Zamierzam jesienią trzy u siebie posadzić. Czekam na zmianę pogody i dogodny czas, by wyjechac do szkółki

Ciekawa jestem tego drzewa !

Bardzo mnie zaintrugowały takie ciemne trawy na zdjęciach. One takie ciemne czy tylko zdjęcie taki efekt zostawia? Podaj ich nazwę, proszę.

Zaglądam do Ciebie często, choć nie piszę. Czasem po kilku godzinach noszenia wiaderek z wodą potrzebuję tylko popatrzeć

Pozdrawiam!
eliza3 22:43, 31 sie 2015

Irenko, pomimo suszy jest u Ciebie na czym oko zawiesić, jak zwykle ładnie i bujnie...
Tego lata sporo ogrodów odwiedziłaś, Twoje zdjęcia pokazują to czego nie pokazują właściciele bardzo ciekawe relacje.

Trawy masz śliczne, moje straszne mizeroty...
bozga 22:50, 31 sie 2015

Trawki badzo ładne, żadnych przesuszeń wcale nie widać no i ładnie je pokazujesz
Jana 23:00, 31 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Irenka, a nie da się ich mocno przyciąć i w paczkę wsadzić? Bo szczerze nie mam pomysłu innego. Ja koszt wysyłki pokryłabym, ale nie wiem jaką mają bryłę korzeniową dużą bo jakoś ich u Ciebie nie zlokalizowałam na fotach.
śliczne te trawy, zwłaszcza ta ostatnia... to rozplenica?cudne zdjęcia
Milka 06:10, 01 wrz 2015

Bogdzia napisał(a)
Przyleciałam zobaczyc te kwitnace rh ale to tylko CW no to normalne ze on teraz kwitnie, nie ma sie czym przejmowac.Spóźnione urodzinowe życzenia zostawiam , zdrówka głównie , reszta sama przyjdzie. Kasi wianek śliczny, miałas miłą niespodzianke.

Bozenko, Cw to ok, ale to inny kwitnie, zerkne na metkę, ale pomylone są. Dziekuję
Milka 06:11, 01 wrz 2015

Madzenka napisał(a)
Macham Irenko, wszystko poczytałam.

Odwzajemniam Marzenko
Milka 06:12, 01 wrz 2015

noemi napisał(a)
Piękny wianek Pasuje idealnie

Ciesze się bardzo nim i tym, ze innym tez sie podoba, bo Kasia miała obawy.