Aniu wysłalam ci wiadomosć
U Kapiasow kupiłam tulipany i narcyzy, resztę zamawiam w necie. W ubieglym roku byłam bardzo zadowolona z cebul zmiawianych w sieci..... i tak wszyscy z Holandii ściągają...
Iza przy 4 pilatesach tygodniowo nie będziesz gruba!!!! cieprliwości, efekt po minimum 3 miesiacach , ale rozmiar już za miesiać będzie minus 1 przemiana materii, spalanie , wszystko się musi przestawić a to trwa
Ale trzy 4 x tygodniowo brzuszek się baaaardzo smukły zrobi
Ja włączyłam jesienną akcję spalania... Bieganie od czwartku, tenis a w tygodniu jeszcze pilates Bo ja sobie kawy z cisteczkiem nigdy nie odmówię a odchudzać się nie cierpię, natomiast aktywność fizyczną lubię
Ania Asc może coś o tym powiedzieć więcej bo ma łydki wyrzeźbione niczym baletnica widzialam na spotkaniu w Rezszowie
Ja widzę ogromne zmiany w tylnej części ogrodu Kapiasów. Jeszcze wiosną przy domku hobbitów nie było kompletnie nic. Cały czas powstają nowe aranżacje. Warto tam pojechać jeszcze raz, tak na spokojnie. W okolicach Bielska: Pisarzowice, Dankowice, Jankowice, Hałcnów jest też wiele fajnych szkółek z ogrodami japońskimi. Może wiosną, najlepiej w II połowie maja zorganizujemy sobie taką objazdówkę po tych ogrodach? Zapraszam grupę dolnośląską. Z przyjemnością zostanę Waszym przewodnikiem po tych ogrodach.
Anito wiem juź skąd czerpałaś inspirację dla szachownicy bukszpanowej
Wiosną to koniecznie musimy się wybrać do Wojsławic!!!
Marzenko dlaczego takie fajne chwile są tak ulotne......
Ja jestem często w tych ogrodach i jak każdy ogród zmieniają sie z miesiąca na miesiąc.
Czasem jeżdżę np w niedziele rano , prawie są tylko dla mnie , cisza, spokój .
Wydaje mi się, że są inne , ale to sa jednak bardzo subiektywne odczucia i zalezne od wielu czynników.
A jak Tobie sie podobają?
Ewa szkoda, źe ten ogród tak daleko od nas chętnie bym go odwiedziala, bo ma tak wiele różnych aranżacji w calkowicie odmiennym stylu. Warto go odwiedzać w poszukiwaniu inspiracji
Irenko ok 250 cebul tulipanow i narcyzów zakupiłam
Jeszcze 100 krokusów, 100 szafirkow i 100 irysów czeka ale tym razem będzie niebiesko
Za sadzeniem nie przepadam, ale feria barw tulipanów to najwspanialszy widok wiosną
Ale imponująca liczba Marzenko .......będzie pięknie !!!
Za krótko wczoraj było........
Heloł ponownie
Chyba wszystkie chwasty zostały weksmitowane Mam nadzieję, źe kilka zdjęć dzisiaj pokażesz bo różnica w temperaturze będzie dzisiaj mniejsza