No zapraszam, dzis naprawdę było co focić, choć znów sporo miałam roboty...
Ale od jutra łudzę się że odpocznę
Tu foty w oddali coraz to większej bo wchodze coraz głębiej w krzaki
Przy leszczynie posadziłam tyciusią tawułę, widzicie ją? Inspiracją było połączenie przez Kasię z ogrodu pełnego złudzeń... leszczyny ze złotym klonem. Tawuła to samosiejka, dlatego taka malutka .
No i już nic nie da się wkleić .
Pogoda dzisiaj dopisała i udało się posadzić prawie wszystkie choiny. Dwie zostały na poniedziałek, bo trzeba sobie dawkować przyjemności . Na razie są malutkie ale podobno dosyć szybko rosną.
Witajcie! Nareszcie znalazłam wątek z Koszalina Mam bardzo ważne pytanie do lokalnych Ogrodowiczan. Gdzie kupę cis na pniu w naszym rejonie? Czy to wogole realne, nigdzie nie spotkalam takiej formy cisa w okolicznych szkolkach a bardzo mi na nim zalezy! Jesli ktos ma namiary bardzo prosze o pomoc.
Asiu, planuję przy domciu.ale jeszcze nie miałam czasu aby je posadzić.W poniedziałek.Jutro pochodzę i pomyśle, wybiorę im miejscówki
Tulipanów coraz więcej pięknych
Fakt że fajnie było . U Kasi jest super nastrój , nie do powtórzenia gdzie indziej. To teraz zdjecia kaczorka.
Teraz zdjecia robione z szybkoscia 11 szt na sekundę. Nigdy nie daje takiej ilosci zdjec ale skoro Renie interesuja mozliwosci aparatu to wkleje częsc , wcale nie wszystkie wykonane podczas jednego lotu . Zdjecia robione obiektywem z mała ogniskowa dla prawdziwych fotografów to nie do pokazywania ale ja nie jestem prawdziwym fotografem wiec jeden raz pokaze .